۱۳:۰۸ ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
شربت به ليمو
2 كيلو به را تميز مي كنيم و مي شوييم و رنده مي كنيم و يا اينكه آن را چهار قاچ مي كنيم و مغز آنرا مي گيريم و از چرخ رد مي كنيم و در صافي مي ريزيم و آب به را مي گيريم و 2 كيلو شكر را با 4 ليوان آب دو سه جوش مي دهيم،بعد شربت را از صافي رد نموده و با آب به مخلوط مي كنيم و روي آتش مي گذاريم تا چند جوش بزند و شربت قوام بيايد،بعد نصف استكان آبليمو مي ريزيم و بعد از يكي دو جوش شربت را از روي آتش بر ميداريم.