خانه
211K

انواع نوشیدنی

  • ۱۳:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    شربت به ليمو


    2 كيلو به را تميز مي كنيم و مي شوييم و رنده مي كنيم و يا اينكه آن را چهار قاچ مي كنيم و مغز آنرا مي گيريم و از چرخ رد مي كنيم و در صافي مي ريزيم و آب به را مي گيريم و 2 كيلو شكر را با 4 ليوان آب دو سه جوش مي دهيم،بعد شربت را از صافي رد نموده و با آب به مخلوط مي كنيم و روي آتش مي گذاريم تا چند جوش بزند و شربت قوام بيايد،بعد نصف استكان آبليمو مي ريزيم و بعد از يكي دو جوش شربت را از روي آتش بر ميداريم.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان