نوشیدنی
چای مراکشی
چای مراکشی همانگونه که از نامش پیداست چای سنتی کشور مراکش است، در واقع این چای محدود به یک منطقه نیست و بسیاری از مردم شمال آفریقا و جنوب اسپانیا این چای را مینوشند.
این چای از چای سبز، برگ نعنا و شکر تهیه شده است که نوشیدن آن در بین مردم مغرب آداب و رسوم مربوط به خود را دارد به گونه ای که نشان دهنده بخشی از فرهنگ این سرزمین است. مثلا مردم شمال مراکش این چای را نسبت به مردم جنوب مراکش شیرین تر می خورند، آنها این چای را نه تنها با غذا بلکه در طول روز هم می نوشند.
طرز تهیه چای مراکشی (برای ۱ نفر):
• چای سبز یک قاشق غذا خوری
• برگ تازه نعنا چند عدد
• شکر یک قاشق غذاخوری
برای تهیه این چای کلیه مواد بالا را در قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد را به آن اضافه کنید حالا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا چای مراکشی دم بکشد سپس آن را از صافی عبور داده و در لیوان یا فنجان دلخواه سرو کنید.
در مراکش غذا توسط زنان تهیه می شود اما بر اساس سنتی قدیمی تهیه این چای بر عهده مردان به خصوص مرد بزرگ خانواده است. مراکشی ها حتما این چای را برای مهمان خود تهیه می کنند و نخوردن این چای از طرف مهمان برای آنها بی احترامی محسوب می شود.