خانه
19K

انواع پاستا

  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    لازانيا

    براي سس گوشت :

    گوشت چرخ كرده : ٢٠٠ گرم

    پياز كوچك : ١ عدد

    فلفل دلمه اي خرد شده : ١/٣ پيمانه

    قارچ خرد شده : ١ پيمانه

    نمك ، فلفل ، زردچوبه ،رب،ادويه ، آويشن ، پودر سير

    پنير پيتزا : به ميزان لازم 

    گوشت و پياز رو با هم تفت ميديم ، بعد رب رو اضافه مي كنيم و به ترتيب همه ادويه جات رو ...كمي آبجوش ميريزيم تا گوشت بپزه ، فقط اين سس بايد از حالت عادي رقيق تر باشه ، يعني آبكي باشه تا ورقه هاي لازانيا خوب پخته بشن ...

    براي سس سفيد :

    ٢ قاشق غذاخوري آردو توي كمي كره تفت ميديم و بعد ١و ١/٢ ليوان شيرو كم كم اضافه مي كنيم ، كمي نمك ، فلفل و ١/٤ ق چاي خوري جوز هندي رنده شده مي ريزيم ....و انقدر هم مي زنيم تا غليظ بشه .....

    توي يك ظرف كه كفشو چرب كرديم ، ورقه هاي خشك لازانيارو مي چينيم ، از سس گوشت مي ريزيم ، طوري كه تمام ورقه هارو بپوشونه ، دوباره همين كارو تكرار مي كنيم لايه آخر گوشت ميريزيم ، روشو با سس سفيد مي پوشونيم و بعد پنير پيتزا مي پاشيم ...

    در فر ٢٠٠ درجه به مدت نيم ساعت مي ذاريم ...خيالتون راحت ورقه ها كاملا مي پزن و نرم ميشن

    انواع پاستا

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان