خانه
19K

انواع پاستا

  • ۱۷:۰۱   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پاستا پنه - با سس پستو 

    ۳ لیوان پر ریحان، ۳ حبهٔ بزرگ سیر، ۱/۳ لیوان روغن زیتون بکر، ۱/۳ 

    لیوان پنیر پارمیسان تازهٔ رنده شده، ۱/۳ لیوان گردو، ۱ لیوان زیتون خرد 

    شده، ۱ لیوان گوجه فرنگی خرد شده یا نوع ریز. ۱ پوند یا نیم کیلو پاستا از 

    نوع پننه (Penne)، و کمی‌ نمک و فلفل.

    برای سوس پستو:

    ریحان، و سیر را در مخلوط کن یا بلندر ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم بعد 

    گردو‌ها را اضافه کرد و به مخلوط کردن ادامه میدهیم. روغن زیتون را تدریجاً

    در حین این که مخلوط کن می‌چرخه در داخل مواد ریخته. وقتی‌ سوس خوب نرم شد

    آن رو در کاسه ی ریخته و با پنیر و نمک و فلفل خوب مخلوط می‌کنیم.

    پاستا را طبق دستور پاکت پخته یا آنهارا با مقداری آب و کمی‌ نمک کاملاً پخته و آبکش می‌کنیم.

    در ظرفی پاستا و سوس پستو رو اضافه کرده و خوب باهم دیگه آغشته می‌کنیم. سپس روی آنها زیتون و گوجه فرنگی‌ها رو می‌ریزیم.

    اگر دوست داشتین میتونین به این غذا سینه مرغ پخته شده رو به اندازه‌های

    کوچک بریده و بهش اضافه کنین. 

    این سوس را با انواع ماکارونی یا پاستا 

    میتونین تهیه کنین. من معمولان فلفل سیاه تازه موقع سرو کردن روی این نوع 

    غذا خرد می‌کنم

    انواع پاستا

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان