فتوچينى با فيله مرغ
فتو چينى به نوعى از پاستا اطلاق ميشه كه به صورت نوارى و پهن ميباشد، و خوشبختانه چند سالى است كه در ايران هم توليد ميشود. اين نوع از پاستا را ميتوانيد به صورتهاى مختلفى طبخ كنيد ، در اينجا فتوچينى با فيله مرغ و قارچ را فرا ميگيريد كه بسيار خوشمزه و مفيد است .
مواد لازم :
پاستاى فتو چينى و يا آشيانه ١ بسته ٥٠٠ گرمى
فيله مرغ. ٣٥٠ گرم
قارچ. ٤٠٠ گرم
كره. ٥٠ گرم
آرد سفيد. ١ ق غ
شير. ٣/٤ پيمانه
پياز. ١ عدد متوسط
ادويه شامل فلفل قرمز و سياه ، آويشن، پودر سير، پودر تخم گشنيز، زنجبيل ، جوز هندى و نمك. به ميزان لازم
خامه. ١٠٠ گرم
روغن. ٤ ق غ
ترخون خشك يا تازه. ٢ ق غ
روغن زيتون. ٣ ق غ
طرز تهيه :
ابتدا سس پاستا را آماده كنيد ، به اين ترتيب كه در تابه اى پياز خلالى را با كره و دو ق روغن تفت دهيد ، فيله هاى مرغ را خلالى خرد كرده و با پياز تفت دهيد قارچ ورقه شده و ادويه ها را اضافه كنيد و مواد را خوب تفت دهيد تا آب اضافى آن گرفته شود .
سپس آرد را روى مواد بپاشيد و تفت دهيد شير را آرام آرام به مواد اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا به خورد مواد برود بگذاريد يكى دو جوش بزند تا سس كاملا غليظ شود ، ترخان خشك و يا تازه را اضافه كنيد ، خامه را هم به سس اضافه كنيد سس شما آماده است .
@ashpazima🌺🌺🌺
پاستا را با مقدارى آب و كمى نمك و دو ق روغن بجوشانيد تا كاملا پخته شود سپس آبكش كرده و نشاسته اضافى آنرا با آب ولرم بگيريد ، فتو چينى ها را در ظرفى ريخته و با روغن زيتون آغشته كنيد و سس آماده شده را داغ روى آنها بريزيد .
نوش جان