مواد لازم :
میگوی ریز 20 عدد
برنج 2 پیمانه
سیب زمینی متوسط دو عدد مکعبی خرد شده
لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه پخته شده
پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
سیر 2 تا 3 حبه
کشمش نصف پیمانه شسته شده
نمک- فلفل سیاه- زردچوبه - پودر کاری به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را مکعبی خرد کرده و در مقداری روغن تفت بدین تا طلایی و سبک بشه، سیر له شده را هم به آن اضافه کنید و تفت بدین. زردچوبه را اضافه کنید و تفت بدین
سیب زمینی مکعبی خرد شده را هم اضافه کنید و تفت بدین تا سیب زمینی ها کمی سرخ و پخته بشن. لوبیا را که از قبل پختین و بدون آب هست تو این مرحله اضافه کنید.
پودر کاری و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. میگو ها را که پاک کردین اضافه کنید و تفت بدین . کشمش را هم در این مرحله اضافه کنید و یک تفت مختصر بدین.
برنج را هم آب کش کنید و کنار بذارین.
کف یک قابلمه تفلون را هر ته دیگی که دوست دارین بذارین.به ترتیب یک لایه برنج سفید و یک لایه از این مواد توی قابلمه بریزید.
دور تا دور برنج نصف لیوان آب بریزید و بذارین برای مدت 40 تا 45 دقیقه دم بکشه. ( مواد لای پلو خودش روغن داره لازم نیست آب روغن بریزید)
بفرمائید میل کنید ته انداز میگوی شما آماده است.