آلبالو_پلو
يكى ديگه از غذاهاى اصيل ايرانى آلبالو پلو است كه با كمى دقت ورعايت بعضى نكات ميتونيد يه إلبالو پلوى خوشمزه و زيبا تهيه كنيد
اكثر خانمها از شفته شدن آلبالو پلو شكايت دارن كه من دراينجا نكاتى رو براى رفع اين مشكل بهتون ياد ميدم .
مواد لازم:
برنج. ٤ پيمانه
آلبالو. ١ كيلو
شكر. ١ كيلو
مرغ. ١ كيلو
روغن يا كره. ١٠٠ گرم
زعفران ساييده. نصف ق چ
خلال پسته وبادام. مقدارى براى تزئين
طرز تهيه:
برنج را پس از شستن خيس كنيد ، البالوها را شسته هسته گيرى كنيد وشكر را روى ان ريخته در يخچال قرار دهيد تا اب بياندازد، مرغ را با يك عدد پياز ودوسه تكه هويج وكمى نمك ومقدارى زعفران با اب بسيار كم بپزيد تا در نهايت يك استكان كوچك آب داشته باشد.
ظرف محتوى البالو وشكر را روى حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد كف روى انرا بگيريد وبعد از جوش آمدن حدود ١٠ تا ١٥ دقيقه انرا بجوشانيد بيشتر از اين زمان باعث ميشود آلبالوهاى شما تيره شود .
برنج را كمى زنده تر از معمول آبكش كنيد كف قابلمه را ته ديگ سيب زمينى بگذاريد وروى آن يك رديف برنج بريزيد سپس به كمك كفگير مقدارى آلبالو را از شربت خارج كرده و روى برنج بريزيد به همين ترتيب لايه لايه ادامه دهيد تا مواد تمام شود ولايه رويى برنج باشد . آلبالو پلو را با شعله ملايم دم كنيد چون ته ديگ آن زود ميسوزد بعد از بيست دقيقه مقدارى از شربت را با روغن يا كره داغ كنيد و روى پلو بريزيد و ١٠ دقيقه ديگر به آن فرصت دهيد تا خوب دم بكشد .
در اين فاصله خلالها را بشرييد خلال بادام را با مقدارى از زعفران دم كرده مخلوط كنيد و روى حرارت يك دقيقه گرم كنيد تا كمى نرم شود .
آلبالو پلو را در ديس بزرگى بكشيد و تكه هاى مرغ پخته را دور ظرف بچينيد و روى پلو را با برنج زعفرانى وخلال پسته وبادام تزئين كنيد
نوش جان
@ashpazima