دمی_سبزیجات_با_گوشت
مواد لازم برای۴ نفر
گوشت ۲۵۰ گرم
هـویج ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
پوره گوجه فرنگی ۱ پیمانه
جعفری به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا پیاز را ریز خرد كرده و با مقداری روغن یا كره در قابلمه سرخ میكنیم. گوشت را به صورت دراز دراز خرد كرده و جداگانه كمی آبپز میكنیم و به پیاز داغ اضافه میكنیم و بعد نمك و فلفل میزنیم و پوره گوجهفرنگی را هم اضافه میكنیم و میگذاریم تا بپزند.
۲- در انتها جعفری خرد شده را به آن اضافه میكنیم و از روی حرارت برمیداریم.هویج را جداگانه با كمی روغن تفت میدهیم تا نرم شود، (میتوانید مقداری محلول زعفران به آن اضافه كنید).
۳- قارچ اسلایس شده را جداگانه با كمی روغن یا كره تفت میدهیم. برنج را به صورت كته دم میكنیم و كمی قبل از دم انداختن مواد را به آن اضافه كرده و برنج را دم میكنیم.
سایر نکات
1)اگر دوست دارید این برنج را به صورت آبكش دم كنید و مواد را لا به لا بدهید.
2)میتوانید از گوشت چرخكرده یا قلقلی هم استفاده كنید.
3)میتوانید از سایر مواد مثل ذرت یا نخودفرنگی و فلفل دلمه ای و... هم استفاده كنید.