خانه
54.6K

انواع پلوها

  • ۱۳:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ته چین شیرازی

    برای درست کردن ته چین شیرازی ابتدا فیله مرغ را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود...

    مواد لازم ته چین شیرازی

    فیله مرغ (خرد شده) 500 گرم

    روغن مایع به مقدار لازم

    زرشک 4 قاشق سوپ خوری

    شکر (نرم و دانه ریز) 1 قاشق سوپ خوری

    بادنجان (ورقه ای خرد و تلخی گرفته) 4 عدد

    زرده تخم مرغ 4 عدد

    ماست سه چهارم پیمانه

    کره (ذوب شده) 100 گرم

    فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم

    نمک به مقدار لازم

    برنج 4 پیمانه

    زعفران خشک 1 قاشق چای خوری

    خلال پسته مقداری برای تزیین

    خلال بادام مقداری برای تزیین

    طرز تهیه ته چین شیرازی

    فیله مرغ را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود؛

    در تابه ای مقداری روغن ریخته، سپس زرشک و شکر را در آن به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید؛

    بادنجان ها را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود؛

    در ظرفی، زرده های تخم مرغ، ماست، کره، فلفل و نمک را با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید. برنج خیس و آبکش شده را به همراه زعفران دم کرده غلیظ به آن اضافه کرده و هم بزنید؛

    فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 190 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛

    در قالبی نچسب حاوی روغن، یک لایه از مخلوط برنج را ریخته و کاملاً فشار دهید، سپس به ترتیب یک لایه مرغ، یک لایه بادنجان و یک لایه زرشک بریزید، به همین ترتیب مرغ، بادنجان و زرشک را لابه‏لای برنج بریزید، روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 60 تا 90 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزد، پس از پخت، آن را از فر خارج کرده و در ظرف موردنظر برگردانده و روی آن را با خلال پسته، خلال بادام و زرشک تزیین و سرو کنید.

    انواع پلوها

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان