لبو پلو#
مواد لازم
مرغ پخته و ریز خرد شده 1 کیلوگرم
لبو پخته و خرد شده 4 عدد
اسفناج پخته شده: 100 گرم
برنج آبکش شده 3 پیمانه
پیاز سرخ شده1 عدد
زعفران ساییده شده 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
مرغ را همراه پیاز، نمک و فلفل کمی تفت میدهیم و لبوها را به صورت دلخواه خرد میکنیم.
اسفناجها را میگذاریم کمی نرم شوند. اسفناجها نیازی به پخت زیاد ندارند .درون یک قابلمه تمام مواد را به صورت لایه لایه به برنج آبکش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی کرده و میگذاریم تا برنج دم بکشد.
به خاطر اینکه لبوها له نشوند، پس از اینکه مواد را لابهلای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه میکنیم، چون موقع مخلوط کردن لبو له میشود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.