خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
×
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک
اینجا کلیک کنید
و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
1 از 4
97.6K
انواع پلو
۱۳:۰۳ ۱۳۹۲/۹/۱۲
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
انواع دستور پخت پلو رو اینجا بگید دوستان خوب
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۳:۰۶ ۱۳۹۲/۹/۱۲
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
نخود پلوي مكزيكي
برنج : ٣ پيمانه
ران مرغ كامل : ٢ عدد
سير : ٢ حبه
پياز : ١ عدد
نخود فرنگي : ١٠٠ گرم
قارچ خردشده : ١ پيمانه
رب : ١ قاشق
فلفل دلمه اي قرمز : ١ عدد
نمك ، فلفل قرمز و سياه ، زردچوبه ، زعفران
پودر آويشن : ١ ق چاي خوري
پودر زنجبيل : ١/٢ قاشق چاي خوري
مرغ رو با سير و پياز تفت ميديم ، بعد همه ادويه ها رو اضافه مي كنيم و دوباره به تفت دادن ادامه ميديم ( فقط من هميشه زعفران رو اواخر پخت اضافه مي كنم )..
بعد هم نخود فرنگي رو مي ريزيم و بهش آب جوش اضافه مي كنيم و ميذاريم تا بپزه ....تندي و مقدار فلفل اين غذا رو مي تونين بر حسب سليقه و ذائقه تون تنظيم كنين .....
توي يك تابه جداگانه قارچ رو با كمي كره تفت ميديم ، بعد رب و فلفل دلمه اي رو اضافه مي كنيم و صبر مي كنيم تا غليظ بشه و اواخر پخت مرغ ، بهش اضافه مي كنيم ، زعفران رو هم توي همين مرحله مي ريزيم و ميذاريم تا كل مايه جا بيفته ....
بعد از آبكش كردن برنج ، توي قابلمه روغن رو داغ مي كنيم ، ته ديگ دلخواه رو ميذاريم ، يك لايه برنج ، يك لايه هم از مايه آماده شده مي ريزيم و تا آخر همينطوري ادامه ميديم ، اواخر پخت كه بخار برنج بلند شد مي تونين كمي كره يا روغن روي برنج بدين
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۳:۴۷ ۱۳۹۲/۹/۱۲
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
مــــــــاني پلو از غذاهاي دامغان هستش ....
مواد اوليه ..
برنج : ٣ پيمانه
نمك، فلفل سياه ، زردچوبه و روغن مايع به مقدار لازم
لپه :٢/١ پيمانه
گوشت خورشي :٤٠٠ گرم
پياز داغ:٤/١ پيمانه
ماست چكيده : ٢/٣ پيمانه
تخم مرغ ١: عدد
زعفران (ساييده و حل شده در آبجوش): ١/٤ پيمانه
كره يا روغن جامد : ٢/١ پيمانه
زيره: ١ق.چ
رشته پلويي: ٢٠٠ گرم
كشمش پلويي : ١ پيمانه ( من استفاده نكردم )
زرشك تميز و خشك شده: ٢/١ پيمانه
طرز تهيه :
لپه را ٢٤ ساعت قبل با آب خيس كرده (در اين فاصله ١-٢ بار آب آنرا عوض كردم). هنگام مصرف در آبكش ريخته و با ٢ پيمانه آب پختم.
در اواخر پخت نمك اضافه كرده و در آبكش ريختم.
زرشك را با مقداري روغن تفت دادم......
در تابه ي مناسبي روغن ريخته و روي حرارت ملايم قرار دادم تا داغ شود . سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دادم تا حدي كه آب آن كاملا كشيده شود . پس از اين مرحله پياز داغ و زردچوبه و مقداري فلفل رااضافه كردم و گذاشتم تا بپزه (در اواخر پخت نمك را اضافه كردم).
ماست و تخم مرغ و زعفران و كره، زرشك و زيره را باهم مخلوط كردم . تا بصورت سس درآمد . سپس گوشت پخته شده را داخل آن ريختم و گذاشتم تا بمونه ....موقع آبكش كردن برنج در اواخر پخت رشته پلو و لپه را به آن اضافه كردم و پس از چند جوش كه رشته نرم شد در آبكش ريختم و در قابلمه ي مورد نظرم روغن ريخته و روي حرارت ملايم قرار دادم تا داغ شد.
گوشت پخته شده را از سس بيرون آوردم .
مقداري برنج آبكش شده را به سس اضافه كردم و كف قابلمه ريختم .
وبه همراه گوشت در قابلمه روي مايع برنج ريختم و برنج سفيد را روي آن ريختم .
در ظرف را گذاشتم و حرارت را زياد كردم . كره را با حرارت ملايم ذوب كردم و زماني كه بخار برنج بلند شد كره را روي آن ريختم. سپس حرارت را ملايم كردم و در قابلمه را گذاشتم . پس از اينكه برنج دم كشيد آن را در ظرف مناسبي برگرداندم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۳:۴۸ ۱۳۹۲/۹/۱۲
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
لوبيا پلو
با ته ديگ كنجد و سيب زميني
اين بار من رب رو حذف كردم و براي رنگش فقط از پوره گوجه فرنگي تابستوني و زعفران استفاده كردم ...
٤٠٠ گرم گوشت خرد شده رو با يك پياز ريز شده و يك حبه سير له شده تفت دادم ، ادويه مخلوط ( دارچين ، زنجبيل ، خردل ، فلفل ، زردجوبه ) اضافه كردم و باز به تفت دادن ادامه دادم ...بعد هم حدود دو پيمانه پوره گوجه فرنگي رو ريختم و گذاشتم تا بپزه ...يه كمي كه گذشت يك و
نيم پيمانه لوبياي خرد شده و زعفران رو ريختم ، مي تونين لوبيا رو از همون اول با گوشت تفت بدين ...بعد هم صبر ميكنيم تا مايه خوب جا بيفته ...
موقع آبكش كردن برنج براي ته ديگ ، دو عدد سيب زميني خام رو رنده مي كنيم و با مقداري كنجد و نمك مخلوط ميكنيم و بعد از داغ كردن روغن ، مخلوط سيب زميني و كنجد رو كف قابلمه پخش مي كنيم و از برنج و مايه گوشتي لايه لايه مي ريزيم و ميذاريم تا دم بكشه ......
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۳۹ ۱۳۹۲/۹/۱۲
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
من برای لوبیا پلو همیشه لوبیا رو بخار پز میکنم ...هویج رو هم نگینی خرد میکنم و اونم بخار پز میکنم
پیاز رو نگینی خرد میکنم و تفت میدم و بهش گوشت چرخ کرده میزنم و تفت میدمبعد لوبیا و هویج رو اضافه میکنم و تفت مختصر میدم و بهش کمی رب و نمک و فلفل میزنم و کمی آب میریزم تا بپزه و سس غلیظ شه
برنج رو آبکش میکنم و لابلای برنج مواد سس رو میریزم و کمی دارچین میپاشم و این کار رو تا آخر ادامه میدم
به جای آب هم کمی زغفران دم کرده بهش میزنم و دیگه روغن نمیزنم
این بود انشای من
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۲:۰۹ ۱۳۹۲/۹/۱۸
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
عدس پلو
فكر مي كنم طرز تهيه شو همه بلدين ، فقط يه اشاره كوچولو مي كنم ،من نصف مقدار برنج عدس مي ريزم ، آب عدس رو بعد از پختن صاف مي كنم ، مي تونين بهش ليمو ترش و كمي نمك بزنين و ميل كنين ، اين معجون سرشار از آهنه و براي كساني كه مشكل كم خوني ناشي از فقر آهن دارن فوق العاده ست ....
گوشت رو هم به همراه پياز سرخ مي كنم ، نمك ، رب و ادويه هاي دلخواه رو مي زنم ، قبلا هم براتون گفتم من از مخلوط زردچوبه ، فلفل ، زنجبيل ، خردل ، دارچين و پودر سير يه ادويه مخلوط درست مي كنم كه براي گوشت چرخ كرده خيلي عالي ميشه ....
اين بار به مخلوط گوشت كمي هم زعفران و خلال بادام اضافه كردم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۲:۱۳ ۱۳۹۲/۹/۱۸
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
پلوي ازبكي
گوشت خورشي : نيم كيلو
هويج بزرگ : ٣ عدد خلال شده
پياز بزرگ : ١ عدد
سير : ٢ حبه
خلال بادام : ١/٢ پيمانه
زيره : ٢ قاشق غذاخوري ( مي تونين بر اساس ذائقه كم و زيادش كنين ، ولي زيره ادويه اصلي اين غذاست )
نمك ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران
برنج : ٣ پيمانه
خلال بادام ، سير و زعفران توي دستور اصلي نبود ، من اضافه كردم....
من اصلا زيره دوست نداشتم ولي مدتي بود كه به خاطر خواصش توي ماست مي ريختم و مي خوردم ، براي همين به طعمش عادت كردم ولي توي اين غذا خيلي هم عالي بود .....
حالا ميريم سر طرز تهيه :
گوشت رو با پياز نگيني خرد شده سرخ مي كنيم ،يه كمي روغنشو زيادتر از معمول مي ريزيم ... فلفل ، زيره و زردچوبه رو اضافه مي كنيم و بعد از كمي سرخ كردن ، مقداري آب جوش اضافه مي كنيم و صبر مي كنيم تا بپزه ، اواخر پخت ، نمك ، زعفران و هويج هاي خلال شده رو اضافه مي كنيم تا اينكه هويج ها نرم بشن و غذا جا بيفته ....
آب گوشت نبايد كاملا كشيده بشه ، در واقع كمي آب و روغن داشته باشه و غليظ هم باشه ....
برنج رو آبكش مي كنيم ، ته قابلمه روغن ميريزيم ، همه مخلوط گوشت رو توي قابلمه مي ريزيم ، كاملا پخش مي كنيم و بعد برنج آبكش شده رو ، روي مخلوط گوشت ريخته و دم مي زنيم ...حرارت بايد خيلي كم باشه تا گوشت ها نسوزه ، البته به خاطر روغن و آب گوشت اين اتفاق نميفته ....موقع سرو از برنج توي ظرف مي ريزيم و بعد مخلوط گوشت ته قابلمه رو كه با برنج مخلوط شده ، روي برنج ميديم...يا اينكه مي تونيم كل غذارو توي همون قابلمه مخلوط كنيم و بعد سروكنيم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۲:۱۹ ۱۳۹۲/۹/۱۸
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
دمي باقالي
برنج : ٢و ١/٢ پيمانه
باقالي زرد و خشك : ١ پيمانه
پياز ريز شده : ١ عدد كوچولو
نمك ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران و روغن
آب : ٤و ١/٢ پيمانه
ابتدا پياز رو توي روغن كمي تفت ميديم وقتي كمي نرم شد ، باقالي ، نمك ، فلفل و زردچوبه رو اضافه مي كنيم و دوباره تفت ميديم ، بعد برنج خيس شده رو به همراه آب و زعفران توي قابلمه مي ريزيم و وقتي جوشيد حرارت رو كم مي كنيم تا كته آماده بشه ....
گوشت رو هم به همراه پياز و رب و نمك و ادويه جات مانند سس ماكاروني درست مي كنيم و ميذاريم آبش كشيده بشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۲:۲۲ ۱۳۹۲/۹/۱۸
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
هويج پلو
من از ٤ پيمانه برنج ، ٢ تا ران مرغ ، ٤ تا هويج متوسط خلال شده ، نصف پيمانه خلال بادام ، يك سوم پيمانه زرشك استفاده كردم ....
مرغ پخته شده رو ( به هر روشي كه مايل بودين بپزين ) از استخوانهاش جدا و به تكه هاي كوچك تقسيم مي كنيم ....
هويج هاي خلال شده رو تفت ميديم ، وقتي كمي نرم شد ، خلال بادام ، نمك ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين و زعفران دم كشيده بهش اضافه مي كنيم ...
تكه هاي مرغ رو به اين مخل
وط اضافه مي كنيم و كمي روي حرارت ملايم هم مي زنيم ، وقتي خواستيم از روي حرارت برداريم زرشك رو باهاشون مخلوط مي كنيم ....
وقتي برنج رو آبكش كرديم ، لابه لاي برنج از اين مخلوط مي ريزيم و در انتها دوباره روي برنج محلول زعفران ميديم .براي تزيين هم از كمي خلال پسته استفاده كردم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۲:۲۶ ۱۳۹۲/۹/۱۸
یکی تا
یک ستاره ⋆
|
501
|
1431 پست
من همیشه دوست داشتم هویج پلو رو یاد بگیرم
خیلی ممنون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۵۶ ۱۳۹۲/۹/۱۹
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
برنج قالبي نخجوان
پياز : ٢ عدد
برنج : ٣ پيمانه
ذرت و نخود فرنگي پخته شده: از هر كدام يك پيمانه
هويج پخته : ٢ عدد متوسط
زرشك ٢ قاشق سوپ خوري
نمك ، فلفل ، زعفران ، ادويه شامل تخم گشنيز ، زردچوبه ، دارچين و كاري
خلال بادام براي پوشاندن كف ظرف
آب تا ٣ پيمانه
مرغ پخته : ٣٠٠ گرم
پياز رو در كمي روغن سرخ مي كنيم ، بعد محلول زعفران و برنج خيس خورده رو اضافه مي كنيم و ١٠ دقيقه به طور مداوم تفت ميديم...سپس ادويه ها ، ذرت ، نخود فرنگي ،هويج، نمك ، فلفل ، زرشك و آب رو اضافه مي كنيم و ميذاريم روي حرارت ملايم تا آب برنج كاملا كشيده بشه ، قالب مورد نظر رو چرب مي كنيم ، بادام رو كف ظرف مي ريزيم ، نيمي از برنج رو روي خلال ها پخش مي كنيم ، بعد گوشت مرغ پخته شده و دوباره برنج رو مي ريزيم ، روي قالب رو فويل مي كشيم ، چند جاي فويل رو سوراخ مي كنيم و به مدت ٥٠ دقيقه در فر ١٨٠ درجه قرار ميديم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۰۰ ۱۳۹۲/۹/۱۹
مروارید
یک ستاره ⋆
|
399
|
1307 پست
ممنون روناک پلوهایی ک میزاری رو کلی دوست دارم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۲۲:۳۱ ۱۳۹۲/۹/۲۷
پاییز
کاربر فعال
|
67
|
276 پست
سلام دوستان من هم چند پلو بلدم ولی عکس ندارم بزارم بنویسم یا نه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۲۳:۰۰ ۱۳۹۲/۹/۲۷
ببوری
دو ستاره ⋆⋆
|
701
بنویس ببینتم چی تو چنته داری
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۲۳:۱۰ ۱۳۹۲/۹/۲۷
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
باران کاوه :
سلام دوستان من هم چند پلو بلدم ولی عکس ندارم بزارم بنویسم یا نه
چه خوب ، حتما بگو
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۹:۳۱ ۱۳۹۲/۹/۲۹
پاییز
کاربر فعال
|
67
|
276 پست
lمیگو پلو
1کیلو برنج
400گرم میگو
1قوطی کنسرو قارچ
1قوطی کنسرونخود فرنگی
200گرم پیاز
200گرم رب گوجه فرنگی
نمکوفلفل به مقدار لازم
پیاز را کاملا خرد کرده در کره یا روغن تفت دهیدمیگوی اپز قارچ ریز شده ونخود فرنگی را به پیاز اضافه کن وتفت میدیم
رب گوجه نمک وفلفل هم اضافه می کنیم وقتی این مخلوط اجا افتاد وکاملا اماده شد
برنج ابکش شده را با مواد بالا مخلوط میکنیم وکمی هم سرخ میکنیم می تونیم با مرغ هم درست کنیم
میگو پلو
لینک مستقیم
گزارش تخلف
5 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۲۳:۰۵ ۱۳۹۲/۹/۲۹
بهزاد لابی
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
26987
|
15940 پست
من تازه یه هفته پیش واسه اولین بار میگو پلو خوردم، خیلی دوست داشتم!
میگن جنوبی ها ادویه های خاصی بهش میزنن غیر از رب گوجه که یکم قرمز رنگ میشه، البته اونی که من خوردم رب گوجه نداشت.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۰۹:۳۹ ۱۳۹۲/۹/۳۰
shimajoon
سه ستاره ⋆⋆⋆
|
2574
|
2957 پست
ما توي ميگو پلو رب نميزنيم بجاش سبزي ماهي استفاده ميكنيم فوق العاده خوشمزه ميشه اينم طرز تهيه اش
مواد لازم:
برنج
پیازسرخ شده
میگو تازه پاک شده
گشنیز باکمی شنبلیله و جعفری نکته: شنبلیله باید نصف بقیه سبزیجات باشد.
فلفل سیاه یاقرمز
نمک و فلفل و زرد چوبه
طرز تهیه:
برنج را پخته و صاف میکنیم و کنار میگذاریم٠
* پیاز را در روغن سرخ میکنیم و زردچوبه را داخل پیاز سرخ شده میزنیم.
* میگو را پس از پاک کردن و شستن در مقداری نمک و زردچوبه کمی سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
* سبزیجات را شسته و خرد میکنیم در روغن قدری سرخ میکنیم
* تمام مواد را مخلوط کرده و با فلفل سیاه و یا قرمز خوب بهم میزنیم٠
* برنج را در قابلمه ریخته و لابه لای آن از مواد سرخ و مخلوط شده میریزیم و مقداری آ ب و روغن روی آن داده و دم میگذاریم٠
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۱:۵۷ ۱۳۹۲/۹/۳۰
مروارید
یک ستاره ⋆
|
399
|
1307 پست
ممنون شیما جونم، این روش که با سبزی درست میشه واسه چ شهری هست عزیزم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۲:۰۸ ۱۳۹۲/۹/۳۰
shimajoon
سه ستاره ⋆⋆⋆
|
2574
|
2957 پست
مرواريد جون جنوبي ها اينطوري درست ميكنن
لینک مستقیم
گزارش تخلف
1 از 4
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات