کباب حسینی
سیخ چوبی مقدار لازم . سینه مرغ ۳ عدد . فلفل دلمه ای ۲ عدد . گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد . روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری . آبلیمو مقداری . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : سینه های مرغ را درشت خرد کنید و داخل کاسه بریزید سپس پیازهای خرد شده ، روغن مایع ، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و مخلوط نمایید ، روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
پس از مزه دار شدن مرغ را از یخچال خارج کنید ، فلفل های دلمه ای را مکعبی خرد کنید سپس روی سیخ یکی در میان مرغ و فلفل قرار دهید.
ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، چند قاشق روغن را با ۲ لیوان اب و مقداری آبلیمو مخلوط کنید و داخل ماهیتابه بریزید ، پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد سیخ های مرغ را داخل ماهیتاب قرار دهید و در آن را ببندید و اجازه دهید با حرارت کم مرغ ها بپزند.
پس از پخت مقداری کره یا روغن داغ روی کباب ها بریزید و بهمراه گوجه های کباب شده ، نان یا برنج سرو کنید.