خانه
17K

انواع کباب و طرز پخت اصولی

  • ۲۱:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه کباب مارپیچ مرغ با کوفته قلقلی

    وقتی پیاز را رنده کردید، آبی را که از آن خارج می شود به عنوان آب پیاز استفاده کنید.

    جوجه کباب و کباب کوبیده را دیگر همه خورده اند. حالا می خواهیم کمی تنوع بدهیم و شکلی جدید از آن را درست کنیم. گوشت چرخ کرده را به شکل کوفته قلقلی دربیاورید و جوجه کباب را به شکل مارپیچ دور آن بپیچید.

     

    مواد لازم :

     

    1 عدد سینه مرغ

    250 گرم گوشت چرخ کرده

    1 عدد پیاز رنده شده

    1 ق س آرد سوخاری

    1 ق م زعفران دم کرده

    2 ق س آب پیاز رنده شده

    به میزان لازم نمک ، فلفل و ادویه

    به تعداد لازم سیخ چوبی

    طرز تهیه:

    1. در یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، ادویه، مقداری نمک، فلفل و پودر سوخاری مخلوط کرده ، آنها را خوب ورز دهید. از مخلوط گوشت به‌اندازه یک گردوی خیلی کوچک بردارید و با کمک دست آن را خوب گرد کنید. همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید.

    2.  سینه مرغ را به‌صورت نوارهای باریک برش دهید. حالا شروع به سیخ کردن کنید. به این صورت که انتهای یکی از نوارهای مرغ را وارد سیخ کنید. پس‌ازآن یک گوشت قلقلی شده را به سیخ بکشید. حالا دوباره نوار مرغ را روی گوشت، وارد سیخ چوبی کنید و به همین ترتیب ادامه دهید تا به ابتدای نوار سینه مرغ برسید.

    3.  در یک کاسه مناسب زعفران را با آب پیاز و مقداری نمک و فلفل مخلوط‌ کنید.حال سیخ‌های آماده را داخل مخلوط زعفران بغلتانید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا کباب‌ها را داخل روغن سرخ کنید.

    فوت و فن

    وقتی پیاز را رنده کردید، آبی را که از آن خارج می شود به عنوان آب پیاز استفاده کنید.

    انواع کباب و طرز پخت اصولی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان