مافین
مواد لازم برای حدود 12 مافین متوسط
روغن خوراکی (مثلاً آفتابگردان) ________________ 1 دسی لیتر (100 سی سی)
شکر ____________________________________ 1 دسی لیتر
پوره سیب* کم شکر _______________________ 2 دسی لیتر
دارچین _________________________________ 2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر ______________________________ 1 قاشق چایخوری
آرد ____________________________________2.5 (دو و نیم) دسی لیتر (1 لیوان)
منظورم از این پوره های سیب آماده است. ولی اگه نداشتین خودتونم می تونید درست کنید. سیب رو بپزید له کنید و از صافی رد کنید.
طرزتهیه:
شکر و روغن رو می زنیم.
موس سیب و دارچین رو باهاش مخلوط می کنیم.
بعد بقیه مواد خشک رو باهم مخلوط می کنیم( آرد و بکینگ پودر). و کم کم به مخلوط سیب اضافه می کنیم. و کمی هم می زنیم.
توی قالب های کیک فنجانی (مافین)* تا دو سوم مایه پر می کنیم.
توی فری که از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد در پنجره ی وسط بین 12 تا 15 دقیقه می پزونیمشون.
و بعد نوش جان.
!:این مافین خیلی سبک ه از حیث هضم کردن.
!!: می شه مافین رو به یه برش سیب یا زردآلو یا گردو ... یا هر میوه ی دیگه ای که دوست دارین تزیین کنید. من دوست ندارم... کلاً کیک رو همون جوری که هست دوست دارم.
!!!: این مقدار برای ده تا دوازده تا مافین متوسط کافیه.
منبع : زندگی شیرین