خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۲:۰۰   ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


    کیک‌های چوبی رنگی با طعم کیک و شکلات برای جشن تولد بچه‌ها همراه با آب‎میوه‎های مختلف، بچه‌ها و حتی بزرگترها را به‌سمت خود جلب می‎کند.



    http://www.parsegard.com/sites/all/themes/parsegard/styles/colors/generic/images/node-small-pics.png) 100% -133px no-repeat transparent">مناسب برای :12 نفر


    http://www.parsegard.com/sites/all/themes/parsegard/styles/colors/generic/images/node-small-pics.png) 100% -113px no-repeat transparent">زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت


    http://www.parsegard.com/sites/all/themes/parsegard/styles/colors/generic/images/node-small-pics.png) 100% -113px no-repeat transparent">می‌توانید بجای درست کردن کیک‎شکلاتی آنرا به‌صورت آماده از سوپرمارکت‎ها تهیه کنید؛ فقط باید این کیک خوشمزه باشد چون طعم نهایی را کنترل می‌کند.



    شکلات‎های شما هر رنگی که دوست داشته باشید می‎توانند داشته باشند اما هرچه رنگ کیک و روکش شکلاتی آن متفاوت‌تر باشد ترکیب زیباتری برای شما می‌سازند.

    زمان درست کردن کیک چوبی شکلاتی با پختن کیک و کاور کردن‎شان با شکلات مورد علاقه‌،بیش از 1 ساعت خواهد بود؛ اما اگر کیک آماده داشته باشید حداکثر 40 دقیقه زمان نیاز دارید.


    http://www.parsegard.com/sites/all/themes/parsegard/styles/colors/orange/list/images/mat-ico.gif) 100% 0% no-repeat transparent">مواد لازم:













    کیک شکلاتی


    500 گرم


    شکلات سفید


    450 گرم


    شکلات


    80 گرم


    http://www.parsegard.com/sites/all/themes/parsegard/styles/colors/orange/list/images/pre-icon.gif) 100% 0% no-repeat transparent">طرز تهیه:



    1. کیک شکلاتی را مطابق دستور آماده کنید.

    2. بعد از آماده‌شدن کیک و در حالت گرم (نه خیلی گرم چرا که در آن صورت دارای چسبندگی بوده و مناسب نخواهند بود) کیک را خرد می‌کنیم..

    3. 80 گرم شکلات را کمی ذوب کرده و با پودر کیک مخلوط می‌کنیم تا کاملا مخلوط شوند و به آن چسبندگی بدهد. اگر می‌خواهید توپ‌های رنگی داشته باشید می‌توانید در این مرحله رنگ خوراکی به مخلوط اضافه کنید. توجه داشته باشید که شکلات مایع را کم‌کم به مخلوط اضافه کنید تا زیاد شل نشود چون در اینصورت کیک توپی روی چوب باقی نمی‌ماند.

    4. شکلات سفید را با روش بن‌ماری ذوب می‎کنیم.

    5. با استفاده از قاشق مخصوص یا پیمانه بستنی (اسکوپ) یا قاشق گرد و گودی و یا با یک ملاقه کوچک، توپ‎های کوچک با اندازه‌های یکسان از مخلوط کیک برداشته و کاملا با دست گرد می‌کنیم.

    6. خلال‌دندان یا سیخ چوبی یا چوب‌بستنی را داخل مایع شکلات فرو می‎بریم و تا نیمه داخل توپ کیک فرو می‌بریم.

    7. سپس توپ‌ها را از چوب گرفته و داخل مایع شکلاتی فرو می‌کنیم و درمی‌آوریم. بعد کیک‌های چوبی را روی کاغذ روغنی روی یک سینی گذاشته و داخل یخچال می‌گذاریم تا شکلات سطح توپ‌ها منجمد شود.

    8. وقتی توپ‌های کیک را با شکلات آغشته کردیم می‌توانیم با ترایفل‌های رنگی تزئین کنیم و بعد داخل یخچال قرار دهیم.

    9. توجه داشته باشید که اگر شکلات سطح کیک‌ها زیاد سرد شود یا یخ ببندد، ممکن است ترک بردارد.
                              
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان