خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۴۷   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    یسکوئیت لیدی فینگر یا ( انگشتی )


    تخم مرغ  3عدد


    شکر 6 قاشق غذا خوری


    آرد 3/4 لیوان


    وانیل 1 قاشق چای خوری


    پودر قند 6 قاشق غذا خوری


    طرز تهیه


    لیدی فینگر


    سفیده و زرده تخم مرغ ُ جدا میکنیم


    سفیده رو هم میزنیم تا پف کنه






    شکر و به سفیده ها اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم







    زرده و وانیل و باهم مخلوط میکنیم با چنگال میزنیم







     زرده رو به سفیده اضاف میکنیم







    و به آرومی به صورت دورانی هم میزنیم تا مواد یکدست بشه ولی پف سفیده ها نخوابه وقتی مخلوط شد آرد و هم اضافه میکنیم







    وبعد هم توی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم مواد توی قیف میریزیم و با ماسوره ساده به صورت انگشتی میزنیم و روش پودر قند الک میکنیم







    حدود نیم ساعت طول میکشه شیرینی ها بپزه







    بلافاصه بعد از در آوردن از فر شیرینی هارو از کاغذ جدا میکنیم چون اگه سرد بشن به سختی جدا میشن 


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان