خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۴۳   ۱۳۹۳/۱۰/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    خوابیدن پف کیک ها به دلایل زیر است :

    کم زدن سفیده تخم مرغ و همچنین زیادتر از حد زدن آن : زرده و سفیده باید از روی اصول صحیح هم زده شود . معمولا برای کیک هایی که باید زیاد پف کند مانند کیک های اسفنجی یا شیفون باید زرده و سفیده جدا از هم مخلوط شوند و سفیده زده شده آخرین ماده ای باشد که با مایه مخلوط میشود .

    کوچک بودن قالب نسبت به حجم مواد است .

    باز کردن در فر قبل از پخت کامل کیک باعث خوابیدن پف کیک میشود .

    داغ بودن بیش از حد دمای فر باعث بالا آمدن حباب و پف کردن سریع میشود ولی پس از کم شدن گرما و سرد شدن کیک پف خود را از دست میدهد .

    زیاد تر بودن میزان بکینگ پودر نیز پف کیک را کمتر میکند .

    برای اینکه کیک شما خوب پف کند قبل از تهیه مایه کیک :ابتدا آرد کیک را قبل از استفاده با بکینگ پودر مخلوط کرده و آن را چند مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و باعث شود کیک خوب پف کند .
    بسته بکینگ پودر باید همیشه در یخچال نگهداری شود تا خاصیت خود را از دست ندهد .اگر کهنه باشد کیک شما پف نمیکند .

    بعد از اضافه کردن بکینگ پودر، مایه را زیاد هم نزنید و اجازه دهید فعل و انفعالات بعدی در داخل مایه و در مجاورت گرما در فر انجام شود تا کیک پف کند .

    دقت کنید که : شاید هم مقدار آرد شما در اندازه گیری اشتباه شده و کمه و بهمین دلیل پف کیک بعد از سرد شدن میخوابه . اکثر دوستان در استفاده از پیمانه ها و گرم ها و تبدیل ها و نحوه اندازه گیری مشلک دارند و بیشترین دلیل خراب شدن کیک ها و شیرینی ها در وهله اول اندازه گیری صحیحه . دقت کنید جرم اجسام و مواد مختلف باهم متفاوتند . پس یک پیمانه آرد با یک پیمانه نخود وزن دقیقا یکسانی ندارند . پس برای همین منظور روی وزن ها دقت بیشتری کنید .
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان