خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۶   ۱۳۹۴/۲/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    زبرا کیک ( کیک راه راه )
    تخم مرغ درشت ......... 4 عدد ..... به دمای محیط رسیده
    شكر..................250 گرم (1پیمانه)
    شیر ..................... 1 پیمانه ..... به دمای محیط رسیده
    روغن مایع ............... 1 پیمانه(ذرت ، گیاهی یا کنولا بهتره)
    وانیل .................... 3/1 ق چ
    آرد ....................... 2 پیمانه (300 گرم)
    بیکینگ پودر ............1 ق س (3 ق چ )( یا 1 ق چ جوش شیرین )
    پودر کاکائو ............... 2 ق س

    شكر و تخم مرغها را با درجه تند همزن می زنیم تا مثل کرم شده و روشن شود .
    شیر و روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن می زنیم .
    آرد ،وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده کم کم به مایه می افزاییم با همزن میزنیم تا صاف و یکدست شود . زیاد نباید هم بزنیم
    مواد را به 2 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به 1 قسمت پودر کاکائو اضافه می کنیم.
    فر را با درجه 180 روشن می کنیم.
    کف قالب 23 سانت را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم
    3 ق س از مایه سفید را درست در مرکز قالب می ریزیم و بعد 3 ق س از مایه کاکائویی را درست در مرکز قالب . دوباره مایه سفید و....
    این کار را باید سریع انجام دهیم و مکث نکنیم وهمچنین قالب را نباید تکان دهیم تا مایه پخش شود چون بتدریج پخش خواهد شد.
    به مدت 40 دقیقه در فر قرار میدهیم . 20 دقیقه اول در فر را باز نمی کنیم
    بعد از 40 دقیقه یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو می کنیم و خارج میکنیم اگر تمیز بود کیک پخته
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان