خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۱۱   ۱۳۹۴/۵/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    بعد هم زعفرون آبکرده رو این به خاطر اینه که زولبیا رنگش طلایی میشه و مطمئن باشید خیلی با زولبیاهای بیرون که زعفرونی نیستن فرق خواهد کرد

    مایه زولبیا باید نرم و روان مثل سس مایونزی که برای سالاد رقیق می کنید باشه نه آبکی نه سفت این دیگه تجربه لازم داره که چن بار درست کنید قلقش دستتون میاد

    از صافی رد کنید تا مایه یکدستی ایجاد بشه و ناخالصی نداشته باشد که موقع ریختن مایه داخل قیف گیر کند 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان