مواد لازم برای شربت بار ( شربت زولوبیا و بامیه)شکر 500 گرمآب 1 پیمانه از پیمانه مخصوص شیرینی پزی استفاده کردمگلاب 1/٢ یک دوم پیمانه برای گلاب هم همینطور از پیمانه مخصوص شیرینی پزیزعفران آب کرده 1 قاشق مربا خوریگلوکز مایع1 قاشق غذا خوری سر پرجوهر لیمو 1 چهارم قاشق چایخوریبرای شروع کار بهتره که ابتدا شربت بار رو درست کنیدطرز تهیه شربت بارشکر رو داخل ظرف بریزید1 پیمانه آب رو هم بریزید داخل شکر و خوب مخلوط کنید تا شکر و آب حل بشن اگه هم کامل حل نشد مشکلی نیست یواش یواش در اثر حرارت حل میشه ولی نباید با قاشق فلزی تا موقع قوام اومدن همش بزنید والا شربت بارتون شکرک میزنه سعی کنید که اجازه بدید در اثر حرارت شکر و آب حل بشه اگه دیدید نشد با قاشق چوبی شربت رو هم بزنید نه با قاشق فلزیبزارید روی حرارت و اجازه بدید با حرارت متوسط جوری که نباید زیاد هم غل بخوره با برسی که به آبلیمو آغشته کردید شکرهای اطراف ظرفتون رو تمیز کنید اگه اینکار رو نکنید همین شکرکها شربت بارتون رو خراب میکنهبعد که نزدیک به قوام آمدن شربت هست 1 دوم پیمانه گلاب رو بهش اضافه کنید سعی کنید از گلاب خوب و خوش عطر استفاده کنید من از گلاب ربیع استفاده کردم و عالی بودبعد هم جوهر لیمو به جای جوهر لیمو اگه نداشتید از آبلیمو استفاده کنید ولی به نظر من با جوهر لیمو بهتر شده بودو سپس زعفران آبکردهبعد از ریختن زعفران اجازه بدید تا یکی دو جوش هم بزنه دیگه موقع خاموش کردن شعله گاز مایع گلوکز رو بریزید که به شربتتون هم قوام خوبی میده و هم شیشه ای و براق میکنهاینجا دیگه شربت خیلی خوب قوام اومده و میگذاریم کنار