طرز تهیه خامه پفی برای تزیین روی کیک
می توان این رویه را برای تزیین انواع کیک استفاده نمود...
طرز تهیه خامه پفی برای تزیین روی کیک,خامه پفی,خامه پفی روی کیک,خامه پفی برای کیک,طرز تهیه خامه پفی,تهیه خامه پفی,طرز تهیه خامه پفی روی کیک,طرز تهیه خامه پفی کیک,طرز تهیه خامه پفکی برای کیک,طرز تهیه انواع کرم برای شیرینی
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 3 عدد شکر 4/3 فنجان نمک مقداری آب 3/1 فنجان پودر وانیل خالص 4/1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
در کاسه ای تمام مواد را غیر از وانیل مخلوط کنید و روی قابلمه ای حاوی آب که در حال جوشیدن است قرار دهید. مرتب مواد را به هم بزنید تا شکر حل شود (در حدود 2 یا 3 دقیقه). مواد را در کاسه ای بزرگتر بریزید و با همزن برقی حدود 3 دقیقه با درجه متوسط بزنید تا مواد کمی سفت و براق شوند و فرم بگیرند. بعد سرعت را کمتر کنید و وانیل را اضافه نمایید. بلافاصله این رویه را استفاده کنید.