مواد لازم:
آرد: ۱.۵ پیمانه یا ۲۰۱ گرم
شیر ۱/۳ پیمانه یا ۶۷ گرم
شکر ۳/۴ لیوان یا ۱۷۰ گرم (من کیک نسبتا کم شیرین درست میکنم، اگه شما شیرین تر دوست دارین شکر رو ۱ پیمانه یا همون ۲۰۰ گرم استفاده کنید.)
تخم مرغ: ۳ عدد
پودر نارگیل: ۱/۲ پیمانه (۹-۱۰ ق غ)
پودر کاکائو: ۱ ق غ سر خالی
کره: ۱۶۰ گرم
وانیل: ۱ ق چ
بیکینگ پودر: ۲ ق چ
طرز تهیه:
ابتدا فر رو روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن میکنیم.
همه مواد رو دقیق اندازه گیری میکنیم و میذاریم جلو رومون، اینطوری:
پودر نارگیل و شیر رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم کنار:
کره+تخم مرغ+شکر+وانیل رو میریزیم تو یه ظرف:
و به مدت ۴-۵ دقیقه با همزن میزنیم تا کشدار بشه.
سپس مخلوط شیر+نارگیل رو به مخلوط تخم مرغی اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط بشن.
سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده رو به مواد اضافه میکنیم، و به حالت دورانی آرام میکس میکنیم.
قالبمون رو با کره خوب چرب میکنیم.
۲/۳ از مواد کیک رو میریزیم تو قالب
سپس پودر کاکائو رو روی مواد باقیمانده الک میکنیم و هم میزنیم:
حالا مایه کیک شکلاتی روهم به صورت نامنظم میریزیم تو قالب:
با یه چاقو یا ته قاشق روش طرح ایجاد میکنیم:
و میذاریم تو طبقه وسط فر به مدت ۵۰-۶۰ دقیقه. من ۵۰ دقیقه ای درش میارم، شما اگه میخواین روی کیکتون کرانچی تر بشه یه ۵ دقیقه دیرتر در بیارین. بازم درجه حرارت فرها متفاوته، حواستون باشه نسوزونینش.
بعد که پخت و از فر در آوردن یه ۲۰ دقیقه ای زمان بدین تا یکم خنک شه بعد از قالب درش بیارین.
اینم یه چند برش از کیک، خیلی خوشمزه ست.