كيك ابي رويايي
مواد لازم:
آرد: 340 گرم
كره: 200 گرم
شیر: دوسوم لیوان
ماست: دو قاشق غذاخوری
شكر: 275 گرم
تخممرغ: چهار عدد
پودر كاكائو: 10 گرم
رنگ سبز خوراكی: به میزان لازم
وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
بیكینگ پودر: دو قاشق چایخوری
روش تهیه:
1. ابتدا ماست و شیر را با هم مخلوط كرده و كنار میگذاریم. به این صورت نوعی باتر میلك آماده كردهایم.
2. آرد را با كاكائو در ظرفی گود الك میكنیم و میان آن را باز میكنیم، تمامی مواد را داخل آن ریخته و حدود 8 دقیقه با همزن برقی كیك را هم میزنیم، بهتر است ابتدای كار پنج دقیقه با درجه متوسط و سه دقیقه با درجه تند هم بزنیم.
3. قالبی گرد به قطر 27 سانتیمتر را چرب میكنیم و مواد را داخل آن میریزیم و به مدت یك ساعت روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار داده و میپزیم.
4. این نوع كیك را علاوه بر حالت ساده میتوانیم با یک لایه از نتلا و سپس از انواع كرمها یا خامه پوشش داده و روی آن را با خمیر فوندانت تزئین كنیم.