خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۴/۶/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    بروانیز کاکائویی

    مواد لازم

    کره ذوب شده 225 گرم

    شکر 2 لیوان سر خالی

    اسانس وانیل یک و نیم قاشق چای خوری

    تخم مرغ 4 عدد

    پودر کاکائو سه چهارم لیوان

    آرد 1 لیوان

    بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری

    دستور غذا

    2 لیوان شکر سر خالی را به کره اضافه کنید و با همزن دستی بزنید. می توانید وانیل را هم همینجا اضافه کنید

    حالا تخم مرغ ها را اضافه کنید،یکی از تخم مرغ ها را اضافه کنید، بزنید و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنید

    پودر کاکائو را اضافه کنید آنقدر هم بزنید تا خوب مخلوط شود

    آرد را اضافه کنید. آرد را الک کنید تا بینش هوا برود اینکار کیفیت کار را بالاتر می برد . می تونید بیکینگ پودر را همراه با آرد اضافه کنید .کف قالب را کمی چرب کنید و کف آن را کاغذ روغنی بگذارید

    مواد را داخل قالب بریزید، با پشت قاشق صاف کنید و چند بار کف قالب را به میز بزنید تا کاملا پخش شود

    فر را از یک ربع قبل با دمای 180 درجه گرم کنید. زمانی که بروانی باید در فر بماند 30 تا 35 دقیقه است. هر ده دقیقه در فر را کمی باز کنید و چاقو را توی کیک بزنید وقتی تمیز بیرون آمد بروانی آماده است

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان