خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۳۴   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    جدول اندازه گیری
    -------------------
    کسانی که ترازو ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه و بالعکس در جدول زیر داشته باشند :
    یک لیوان آرد 150 گرم
    یک لیوان شکر 230 گرم
    یک لیوان کشمش 180 گرم
    یک لیوان پودر قند 160 گرم
    یک لیوان پودر نارگیل 90 گرم
    یک لیوان روغن مایع 220 گرم
    یک لیوان ماست 200 گرم
    یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم
    یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم
    یک قاشق سوپخوری پودر قند 10 گرم
    یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم
    1 پیمانه آرد 150 گرم
    1 پیمانه شکر 200 گرم
    1 پیمانه روغن 200 گرم
    1 پیمانه شیر 250 گرم
    1 قاشق سوپخوری روغن
    20 گرم
    1 قاشق سوپخوری ماست 25 گرم
    1 قاشق سوپخوری آرد 20 گرم
    1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 10 گرم
    1 قاشق سوپخوری خامه 25 گرم
    1 قاشق سوپخوری عسل 30 گرم
    1 قاشق سوپخوری خمیر مایه 10 گرم
    1 قاشق سوپخوری کره 20 گرم
    1 قاشق سوپخوری پودر گردو ، نارگیل ، پسته 20 گرم
    1 قاشق سوپخوری 2 قاشق غذاخوری
    1 قاشق چایخوری 2 قاشق مرباخوری
    1 لیوان آرد 150 گرم
    1 لیوان شکر 230 گرم
    1 لیوان کشمش 180 گرم
    1 لیوان پودر قند 60 گرم
    1 لیوان پودر نارگیل ، پسته ، گردو 100 گرم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان