کيک بيسکويت/نسخه ترکيه اى کيک يخچالى خودمون
۱ ليتر شير
۱ ليوان شکر
۲ قاشق غذاخورى نشاسته
۱ بسته بيسکويت پتى بور
۲ قاشق غذاخورى آرد
۱ بسته وانيل شکرى
شکر و نشاسته را در شير حل کرده به آن آرد را اضافه کنيد روى حرارت متوسط بپزيد در آخر وانيل را اضافه کرده بعد از پنج دقيقه زير ظرف را خاموش کنيد
بگذاريد فرنى از حالت داغى بيرون آمده ولرم شود بيسکويت ها را کنار هم چيده رويش از فرنى بريزيد روى فرنى يک رديف ديگر بيسکويت بچينيد اينکاررا تا تمام شدن مواد ادامه دهيد
براى چند ساعت در يخچال بگذاريد تا کاملا سرد شود
خامه قنادى شيرين شده را درقيف خامه زنى ريخته اطراف و روى کيک را خامه زده با پودر نارگيل، سس شکلات و ميوه تزئين کنيد
نوش جان