كيك نسكافه
مواد لازم
كره. يك دوم پيمانه
شكر يك ويك چهارم پيمانه
تخم مرغ درشت. سه عدد. اگر كوچك بود حتما چهار عدد استفاده كنيد
خامه زده نشده ١/٣ پيمانه
ارد. دو پيمانه
B.p دو قاشق مرباخورى
جوش شيرين نصف قا شق مرباخورى
نسكافه دو ق.س كه در ١/٤ پيمانه اب ولرم حل كرده ايد
همه مواد را با هم با دور تند همزن به مدت ٥ دقيقه ميزنيم ودر قالب چرب شده وارد زده ميريزيم در فر از قبل گرم شده با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهايت ميپزيم حدود ٤٥ دقيقه تا يك ساعت
بعد از خنك شدن كيك را از ارتفاع به سه قسمت تقسيم ميكنيم واز كرم نسكافه لاى هر طبقه وروى كيك ميماليم وبه دلخواه تزيين ميكنيم
@ashpazima
كرم نسكافه
مواد لازم
خامه نصف پيمانه
شكر ١/٤ پيمانه
زرده تخم مرغ. ٢ عدد
كره. ٣/٤ پيمانه
وانيل كمى
نسكافه. ٢ ق . م حل شده در ١/٤ پيمانه اب ولرم
همه مواد به جز كره را در ظرفى ريخته روى حرارت ملايم قرار ميدهيم ومرتب هم ميزنيم تا كمى غليظ شود
كره را كمى مىزنيم وكرم نسكافه را كم كم به ان اضافه ميكنيم وبعد از اينكه كاملا خنك وسرد شد استفاده ميكنيم
@ashpazima