دسر لاک پشت یک دسر خوشگل
کیک یخچالی
ابتدا داخل ظرف پیرکس گردتان را سلفون بکشید حداقل دو لایه تا موقع بیرون آوردن دچار زحمت کمتری شوید.
دور تا دور کار را کیوی بچینید و بیسکویت های پتی بور را روی كيويها قرار دهید
و لایه ی بعد را موز بچینید و روی آن را مجدد پتی بور تا کل کاسه تان پر شود .
یک پودینگ خوشمزه ( پودینگ با طعم وانیلی که سطح کار تان را خراب نکند. طعمی که دوست دارید ) را آماده کنید و روی موادتان بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود