خانه
654K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    خمير فوندانت (خانم ژانت طوروسیان)

    شکر.................................. یک ق چایخوری سرپر 

    پودر ژلاتین ......................... 3 ق چایخوری

    آب .................................... 3.5 ق سوپخوری

    گلیسیرین .......................... 2 ق چایخوری

    گلوکز ................................. 2 ق سوپخوری

    پودر قند نرم و الک شده ........ 480 گرم 

    شکر و پودرژلاتین را کاملاً با هم مخلوط کرده و آب را اضافه کرده و به روش بن ماری حل کنید تا دانه های ژلاتین کاملاً حل شود. 

    گلیسیرین و گلوکز را هم اضافه کنید و سپس مخلوط را در وسط پودر قند بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید و سپس با دست ورز داده تا خمیر یکدست و سفیدی شود.خمیر را به هر چند رنگی که نیاز دارید تقسیم کرده و در صورت دلخواه اسانس بزنید (اگر چسبندگی پیدا کرد کمی پودر قند بزنید) خمیر را روی سطحی که پودر قند پاشیدید به ضخامت 2 میلی متر باز کنید و روی کیک بیاندازید. 

    این دستور برای یک کیک 23 سانتی با ارتفاع 8 سانتی متر کافی است.

    نکاتی که ایشون تاکید داشتن که من وقتی درست کردم، متوجه شدم رعایتشون خیلی مهمه و تو نتیجه نهایی تاثیر زیادی داره:

    1- از 3.5 قاشق آب نباید چیزی کم بشه. یعنی نباید اجازه بدیم بخار بشه.

    2- همینطور زمان ریختن مواد آماده روی پودر قند، باید کامل مواد و بریزیم داخل ظرف.

    3- نکته خیلی مهم دیگه اینه که اول 3.5 قاشق آب رو توی ظرفی بریزیم و بعد شکر رو اضافه کنیم. یه کم که مخلوط کردیم، پودر ژلاتین رو باید روی آب بپاشیم و بعد بذار روی بخار کتری.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان