خانه
643K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه کلوچه فندقی                                                                                                                                    مواد لازم برای ۴۸ عدد :

     کره نرم    ۲۲۶گرم

     شکر    یک و نیم پیمانه

     تخم مرغ   یک عدد

    وانیل    کمی

    آرد   ۲پیمانه

    جوش شیرین   نصف قاشق چای خوری

    نمک   یک چهارم قاشق چای خوری

    فندق ریز خرد شده   نصف پیمانه

    طرز تهیه :

    فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.

    کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.

    آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.

    خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.

    ارزش غذایی هر یک عدد :

    کالری : ۸۰

    چربی : ۵ گرم

    کلسترول : ۱۵ میلی گرم

    سدیم : ۶۰ میلی گرم

    کربوهیدرات : ۸ گرم

    پروتئین : یک گرم

     

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان