خانه
643K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی هلندی

    آرد 250 گرم

    پودر شکر 100 گرم

    مارگارین 125 گرم

    شیر تازه 275 گرم

    بیکینگ پودر 20 گرم

    وانیل نصف ق چ

    آرد و مارگارین را با میکسر هم می زنیم  تا کاملا نرم و سفید شود.

    در ظرفی دیگر بقیه مواد را با هم زن می زنیم تا مایع روان و یکدستی به دست آید.

    سپس مخلوط آرد و مارگارین را در این مایع ریخته با دست مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود بعد آن را در قیف می ریزیم و در سینی فر با ماسوره ساده با فاضله از هم قرار می دهیم. کف سینی را از قبل چرب می کنیم.

    سپس روی آن را با گردوی خرد شده تزیین کرده و در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه می گذاریم.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان