خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    فرم دادن خامه صبحانه

    خامه پاستوریزه 2 لیوان
    شکر 1/2 لیوان

    خامه ای مناسب فرم دادن کیک است که دارای حداقل 30 درصد چربی و بیشتر باشد ، این نوع خامه در جهان به وپینگ کرم معروف میباشد ، این خامه به راحتی با همزن فرم گرفته و منسجم و سفت میشود.

    بدلیل مشکل در دسترسی به این نوع خامه میتوانید از خامه های قنادی که بصورت کیلویی در فروشگاه های لوازم قنادی به فروش میرسند استفاده کنید اما اگر تنها خامه صبحانه در اختیار دارید در این بخش میاموزید که چگونه به ان فرم دهید.

    ابتدا اب اضافی خامه را دور بریزید ، خامه را درون کاسه فلزی بریزید و نصف شکر را به ان اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید ( هم نزنید فقط شکر لابلای خامه برود کافی است ) سپس درون فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.

    کاسه حاوی خامه را به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار دهید ( خامه باید یخی شود اما تا اندازه ای که بتوانید رگه های یخی در خامه مشاهده کنید ) ، اگر رگه های یخی ایجاد نشد مدت زمان بیشتری در فریزر قرار دهید.

    خامه یخی را درون کاسه ای بریزید ( ظرف باید بزرگ باشد چون حجم خامه چند برابر میشود ) و با همزن برقی شروع به هم زدن خامه کنید.

    در ابتدای هم زدن خامه کاملا شل میشود ، همچنان با همزن بزنید ( 5 – 10 دقیقه زمان میبرد ) تا خامه یکدست شود سپس باقی مانده شکر را اضافه کنید ، خامه را تا جایی بزنید که اثر پره های همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن کاسه خامه نریزد.

    پس از اماده شدن خامه میتوانید 2 قطره از اسانس مورد علاقه تان را به خامه اضافه کنید و برای تزئین کیک و... استفاده نمائید.

    خامه اضافه را میتوانید درون فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید و برای استفاده مجدد فقط باید با همزن چند دقیقه خامه را بزنید تا مجدد فرم بگیرد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان