خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    كيك باقلواي پسته اي

    بسيار لطيف و خوش عطر

    .

    ٥عدد تخم مرغ رو  با دو ليوان شكر با كمي وانيل ،با همزن حدود ٨الي ده دقيقه همزده،

    بعد سه پيمانه آرد (سرخالي)و يك ق غ پكينگپودر رو الك كرده به مواد اضافه كرده،خوب مخلوط ميكنيم

    سپس يك ليوان شير ولرم رو با يك ليوان (سرخالي)روغن مايع  با هم يكي كرده و به مواد اضافه كرده كامل همزده،در آخر حدود يك فنجان پودر پسته (٥٠گرم)اضافه و بعد داخل قالب يا ظرف پيركس ريخته ،براي ٤٠ الي ٤٥ دقيقه در فر با دماي ١٨٠ميذاريم كه آماده شه

    براي شربت داخل كيك 

    بعد از پختن و سرد شدن كيك،به اندازه هاي دلخواه كيك رو برش داده،بعد يك (فنجان )سرخالي  شكر رو با يك (فنجان)اب بذاريد روي حرارت تا حدودا ٥ دقيقه بجوشه،بعد يك ق چ پودر هل اضاف كنيد و 

    بعد از كمي خنك شدن روي تمامي سطح كيك بريزيد و 

    تزيين كنيد

    .  ميتونيد مقدار پسته  براي داخل كيك رو كمتر كنيد و در صورت تمايل از كمي رنگ سبز در مرحله اخر داخل كيك ،استفاده كنيد . .

       براي اين كيك رسپي هاي مختلفي هست 

     به ️ميزان شكر و آب براي شربت دقت كنيد كه پيمانه فنجان است

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان