کیک بهارنارنج وپرتقال
چي لازم دارم:
آرد 150 گرم
شکر 150 گرم
بيکينگ پودر 2 قاشق چايخوري
آب پرتقال 1 پيمانه
پوست پرتقال رنده شده 2 قاشق چايخوري
پوست ليمو رنده شده 1 قاشق چايخوري
عرق بهارنارنج 4 /1 پيمانه
وانيل 2 /1 قاشق چايخوري
تخم مرغ 6 عدد
کره 100 گرم
چطور بپزم:
تخممرغ ها را بشکنيد، زرده و سفيده آنها را جدا کنيد و هر کدام را در کاسه اي بريزيد. به کاسه زردهها شکر اضافه کنيد و مخلوط را با همزن بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود.
حالا وانيل و بيکينگ پودر را به زردهها افزوده و هم بزنيد. در آخر کره را حرارت دهيد تا آب شود، سپس به زردهها اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنيد.
سفيده را هم با همزن برقي هم بزنيد تا خوب پف کند. وقتي سفيدهها خوب پفدار و سفيدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه کرده و با ليسک مخلوط کنيد.
حالا نوبت اضافه کردن مايعات است. آنها را که به مواد کيک اضافه کرديد، پوست ليمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد. فر را با درجه 175 درجه سانتيگراد گرم کنيد، سپس آرد را کمکم به مايه کيک اضافه کنيد و با ليسک مخلوط کنيد.
قالب را چرب کرده و کمي آرد به ته و ديوارهها بپاشيد.که کيک به قالب نچسبد مايه کيک را در قالب ريخته و در فر بگذاريد. بعد از نيم ساعت تا 45 دقيقه که کيک پخت و رويه آن طلايي رنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو کنيد