کیک موزاییکی یخچالی
طرز تهیه:
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته ۱۲۵ گرمی
شیر ۲ لیوان
پودینگ شکلاتی ۱ بسته
شکلات تلخ ۲۰ گرم
کره ۲۵ گرم
گردوی خرد شده یا پسته نصف لیوان
اول پودینگ رو با ۲ لیوان شیر سرد مخلوط میکنیم و با لیسک خوب مخلوط میکنیم وقتی کامل حل شد روی حرارت کم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد شکلات و وقتی شکلات حل شد کره رو اضافه و درآخر هم گردو رو اضافه میکنیم و بعد خاموش میکنیم
بیسکوییت ها رو خرد میکنیم ولی خیلی خورد نشن هر بیسکوییت فقط به چند تیکه تقسیم بشه بعد پودینگ رو که آماده کردیم روی بیسکوییتا میریزیم و با قاشق خیلی آروم که بیسکوئیت ها خورد تشن و خووووب مخلوط میکنیم
موادمون و کف کاغذ روغنی یا فویل آلمینیوم میریزم و رول میکنیم و در یک نایلون قرار میدیم و در یخچال میذاریم همچنین میشه داخل قالب ریخت
قالب مورد نظرمون رو میاریم و داخلش کاغذ یا سلفون میکشیم وموادمون رو توش میریزیم و با پشت قاشق خوب تخت میکنیم و فشار میدیم تا فشرده بشه و شکل قالب رو به خودش بگیره و بقیه پلاستیک رو روش میکشیم و به مدت ۳-۴ ساعت میزاریم تو یخچال.