شیرینی شکر پاره
مواد لازم: پودر قند نصف پیمانه_ وانیل نوک قاشق چایخوری_ تخم مرغ یک عدد_ روغن زیتون نصف پیمانه _ پکین پودر نصف قاشق چایخوری_ ارد دو پیمانه و فندوق برای روی شیرینی و اما برای شربت هم یک و نیم لیوان آب و یک لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری عرق هل و زعفران
و اما طرز تهیه: ابتدا پودر قند و تخم مرغ و وانیل وبا دست هم میزنیم و بعد روغن زیتون و آرد و پکین پودر اضافه میکنیم و ورز میدیم و خمیر و به مدت یکساعت استراحت میدیم بعد از این مدت از خمیر به اندازه ی یک گردو ور میداریم و تقریبا به شکل نیم دایره همونطوریکه تو عکس می بینید یه دونه فندوق روش میزازیم و میچینیم توی قالب از قبل چرب شده و بعد به مدت حدود بیست دقیقه با درجه 175 درجه توی فری که از قبل روشن کردیم میزاریم و بعد از اینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر در میارم و شربت داغ و روش میریزیم و فرصت میدیم که شربت به خورد شیرینی بره
پ. ن : تو دستور اصلی ترکیه از عرق هل و وانیل استفاده نکرده بود که من به دلخواه اضافه کردم ،و به جای روغن زیتون از روغن مایع استفاده کردم