خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    اندازه گیری مواد کیک و شیرینی

    انداره هایی ک مطمئنا ب درد هممون میخوره!

    یک لیتر برابر است با 1000 میلی لیتر , 100 سانتی لیتر و 10 دسی لیتر 

    هر میلی گرم = یک هزارم گرم است.

    هر دسی لیتر = یک دهم لیتر

    میلی لیتر به پیمانه (میلی لیترcc = ml سی سی)

    ۱۰۰ میلی لیتر = ۳/۱ پیمانه = یک دسی لیتر

    ۲۰۰ میلی لیتر = ۴/۳ پیمانه 

    ۲۵۰ میلی لیتر = ۱ پیمانه 

    ۳۰۰ میلی لیتر = ۱و ۴/۱ پیمانه 

    ۴۰۰ میلی لیتر = ۱ و ۲/۱ پیمانه 

    ۵۰۰ میلی لیتر = ۲ پیمانه

    ۶۰۰ میلی لیتر = ۲و۴/۱ پیمانه 

    ۷۰۰ میلی لیتر = ۲ و ۴/۳ پیمانه 

    ۸۰۰ میلی لیتر = ۳ پیمانه 

    منبع : کاسه مدرج ترازوی آشپزخانه 

    میلی لیتر به لیتر

    ۲۵۰ میلی لیتر = ۴/۱ لیتر

    ۵۰۰ میلی لیتر = ۲/۱ لیتر

    ۷۵۰ میلی لیتر = ۴/۳ لیتر 

    ۱۰۰۰ میلی لیتر = ۱ لیتر

    منبع : کاسه مدرج ترازوی آشپزخانه 

    لیوان به گرم

    يك ليوان منظور يك ليوان معمولي است.اين اندازه ها را از مجله هنر آشپزي  نوشتم. 

    يك ليوان آرد برابر است با 150 گرم 

    يك ليوان شكر برابر است با 230 گرم 

    يك ليوان كشمش برابر است با 180 گرم 

    يك ليوان پودر قند برابر است با 160 گرم 

    يك ليوان پودر نارگيل برابر است با 90 گرم 

    يك ليوان روغن مايع برابر است با 220 گرم 

    يك ليوان ماست برابر است با 200 گرم 

    پیمانه به گرم (گنجایش مواد در یک پیمانه 250 میلی لیتری استاندارد)(منبع مجله هنر آشپزی )

    80 تا 90 گرم = بادام پرک - پودر نارگیل

    100 گرم = پودر کاکائو - گردوی خرد شده 

    110 گرم = فندق خرد شده یا پودر شده - بادام زمینی (پسته شامی)

    125 گرم = بادام خرد شده یا پودر شده - نشاسته گل

    150 گرم = آرد - آرد ذرت - نشاسته ذرت - شکلات رنده شده - شکلات گرانول - کشمش سیاه درشت - پودر سوخاری - پودر نان خشک 

    160 گرم = پودر قند (پودر شکر) - کشمش سبز

    170 گرم = خلال پوست مرکبات - کشمش بی دانه پلویی

    210 تا 220 گرم = میوه شکری - رنده کدو یا هویج (کمی فشرده) - روغن مایع

    230 گرم = شکر - شکر قهوه ای (بسته به اندازه دانه ها و رطوت جذب شده امکان دارد تا 20 گرم تفاوت وزن داشته باشد، بهتر است از ترازو استفاده شود) روغن جامد - خامه پاستوریزه

    250 گرم = کره نرم شده در دمای محیط - ماسکارپونه - پنیر خامه ای - پنیر فتا (صبحانه) - آب میوه جات - کمپوت میوه جات با آب - ماست ساده - شیر - سس مایونز - پوره میوه جات و سبزیجات تازه یا پخته

    330 گرم = شکلات صبحانه (بدون حباب و فضای خالی)

    350 تا 360 گرم = عسل - مربا - مارمالاد - شربت غلیظ قند - گلوگز مایع - 

    قاشق سوپخوری (غذاخوری)به گرم

    يك قاشق سوپ خوري آرد برابر است با 10 گرم 

    يك قاشق سوپ خوري شكر برابر است با 12 گرم 

    يك قاشق سوپ خوري پودر قند برابر است با 10 گرم 

    يك قاشق سوپ خوري نشاسته ذرت برابر است با 7 گرم

    شير پاستوريزه 120 ميلي ليتر ( سي سي )‌ معادل نصف ليوان معمولي

    ژلاjتین 

    • یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین 4 گرم و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 5/7 گرم می باشد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان