مافین صبحانه_فرانسوی
فرانسویها برای صبحانه خود از نوعی مافین خوشمزه استفاده میکنند که با طرز تهیه آن آشنا خواهید شد.
مواد لازم براي 12 عدد مافين:
آرد: يك و نيم پيمانه
شكر: نصف پيمانه
بيكينگ پودر: يك و نيم قاشق چای خوری
جوز هندي: يك چهارم قاشق چای خوری
نمك: يك هشتم قاشق چای خوری
تخم مرغ: يك عدد، زده شود
شير: نصف پيمانه
كره: نصف پيمانه، ذوب شود
برای رويه:
شكر: يك چهارم پيمانه
دارچين: نصف قاشق چايخوری
كره: يك سوم پيمانه، ذوب شود
طرز تهيه:
• فر را روی حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد از قبل گرم كنيد.
• فنجانهاي مخصوص مافين را چرب كرده و يا كاغذ مخصوص شيريني درون آنها قرار دهيد.
• درون كاسه همزن متوسط، آرد، نصف پيمانه شكر، بيكينگ پودر، جوز هندي و نمك را خوب با هم مخلوط كنيد.
• شير، تخم مرغ و يك سوم پيمانه كره ذوب شده را با هم مخلوط كنيد.
• مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه كرده و تا حدی كه مرطوب و حبابدار شوند آنها را هم بزنيد.
• درون فنجانهاي مافين از پيش آماده كرده را با قاشق پر كرده و آنها را در فر كه از قبل گرم كردهايد به مدت 25 - 20 دقيقه قرار دهيد.
در اين حين، دارچين را با يك چهارم پيمانه شكر مخلوط كرده و زمانی كه مافينها خوب پختند سر آنها را ابتدا درون كره ذوب شده سپس درون مخلوط دارچين و شكر فرو بريد