خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه شیرینی سپهسالاری 

    دستپخت سمیه 

    مواد لازم 

    ارد ۳۲۰ گرم 

    خاکه قند  ۱۷۵ گرم 

    ماست شیرین ۱۵۰ گرم 

    روغن قنادی صاف یا کره  ۱۲۵ گرم 

    بکینگ پودر ۱/۲ قاشق مرباخوری 

    زعفران مقداری 

    تخم مرغ ۲ عدد 

    زرده تخم مرغ و پودر پسته به دلخواه برای تزیین 

    طرز تهیه ؛

    روغن و خاک قند رو با میکسر میزنیم تا سفید بشه . تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و باز با همزن میزنیم . سپس ماست را اضافه کرده و مجدد میزنیم . زعفران را ریخته و مخلوط میکنیم . ارد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده . سه بار الک میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم . میتونیم توی قیف بریزیم و با فاصله شکوفه بزنیم .. من با قاشق ریختم روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشونده بودمش . روش رو با چاقو چندتا برش سطحی زدم . اگر مهر دارین میتونین از مهر استفاده کنین . روی شیرینیها رو زرده تخم مرغ مالیده و پودر پسته به دلخواه میزنیم و در فر از قبل گرم شده با ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میزاریم تا طلایی بشه .. میتونین چند ثانیه گریل رو روشن کنین تا روش هم طلایی بشه .

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان