خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    باقلوا یزدی با خمیر یوفکا

    مواد اولیه : 

    برای 15 نفر 

    پودرقند 150گرم 

    هل سبز (پودرشده) 1قاشق مرباخوری 

    شکر 500گرم 

    آب 2لیوان 

    روغن مایع به میزان لازم 

    خمیریوفکا به میزان لازم 

    بادام (بدون پوست وپودرشده) 300گرم 

    گلاب نصف لیوان 

    جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری 

    طرزتهیه موادمیانی: 

    بادام رابه مدت یکساعت درآب جوش بگذاریدبعدازاین مدت به راحتی پوستش راجداکرده بگذاریدکمی خشک شودبعدنیم ساعت درفریزرگذاشته وبادام را پودرکنیدوبا پودرقند وپودرهل مخلوط کنید.

    ✅✅✅طرزتهیه شربت: 

    آب وشکر رامخلوط کنیدوروی حرارت بگذاریدتاشکرحل شودوشربت کمی قوام بیایدگلاب رااضافه کنیدوبعدازده دقیقه جوهرلیمو رابریزیدوپنج دقیقه بعدحرارت را خاموش کنید. 

    حالادرظرف موردنظر(که میتونه یک ظرف پیرکس باشه یا یک سینی آلومنیومی) یک لایه خمیریوفکا میچینیم روی آن کمی گلاب اسپری کرده ونیمی ازموادمیانی راروی آن میریزیم یک لایه دیگرخمیریوفکاچیده گلاب اسپری میکنیم وبقیه موادمیانی را روی آن ریخته وپخش میکنیم بایدکل سطح خمیر رابپوشاندیک لایه دیگرخمیرمیچینیم وبا دست کمی آن راپرس میکنیم تاهمه جای باقلوایک سطح شود. 

    دراین مرحله بایک چاقوی تیزخمیر رابه صورت لوزی یا بدلخواه مربع شکل برش میزنیم و روغن مایع راکه کمی گرم کرده ایم روی تمام سطح باقلوامیریزیم. سینی را درطبقه وسط فر باحرارت 180درجه سانتیگراد یا 360درجه فارنهایت به مدت 20دقیقه میپزیم تاروی آن طلایی شود.سینی را ازفرخارج کرده وشربت راکه بایدسردباشد روی باقلوامیریزیم کمی که شربت به خوردباقلوارفت آن رادر ظرف دیگرگذاشته وبا پودرپسته تزیین میکنیم نوش جان. 

    نکات خیلی مهم: 

    1.نیازی به چرب کردن سینی یا ظرف پیرکس نیست. 

    2.گذاشتن بادام درفریزرقبل ازپودرکردن باعث میشوددیگر بادام درحین پودرشدن روغن نیندازد. 

    3.جوهرلیمو راحذف نکنیدزیرا بهترین چیزی است که مانع ازشکرک یاقندک زدن شربت میشود. 

    4.فراموش نکنیدکه شربت حتمابایدسرد باشدو بالعکس باقلوابایدکاملاداغ باشد درغیر اینصورت باقلوادیگر ترد نبوده وکاملاخمیر میشود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان