طرز تهیه شیرینی کشمشی
دستپخت عاطفه
مواد لازم
کره ۲۲۵ گرم
شکر ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل شکری ۵ گرم
نشاسته ذرت ۱۱۵ گرم
آرد ۱۷۵ گرم
بیکینگ پودر ۱۰ گرم
کشمش ۷۵ تا ۱۰۰ گرم
طرز تهیه :
کره و شکر را کمی با هم زن بزنید بعد تخم مرغها و وانیل را اضافه کرده دوباره کمی بزنید تمام مواد خشک را الک کرده یکباره اضافه کنید کشمش را آردی کنید و داخل مواد بیافزایید مخلوط کرده تا خمیری چسبناک شود سینی فر را چرب کرده کاغذ روغنی بیاندازید خیر را در قیف بدون ماسوره ریخته وبا فاصله ۳ سانتی داخل سینی بریزید و روی آنها را کمی فشار دهید تا پهن شوند ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بپزید .
بعد از پختن روی پنجره سیمی بچینید تا خنک شود شیرینیها در ظرف دردار ماندگاری زیادی دارد .