خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پاند کیک موجی

    دستپخت سمیه 

    شکر.....1 لیوان

    روغن مایع......سه چهارم لیوان

    آرد ........2 لیوان

    تخم مرغ .......2عدد

    ماست......نصف لیوان

    نمک .......یک پنس(بین دوانگشت)

    وانیل......نصف ق چ

    کاکائو .......1 ق غ پر

    بکینگ پودر .......2 ق چ

    نسکافه.........1 ق چ

    برای روی کیک......

    عسل........1ق غ

    آب جوش ......1 ق غ

    اول فر رو با دمای 180درجه روشن کردم تا گرم شه.

    شکر وروغن را با همزن زدم تا سفید شه وشکر کامل حل شه. تقریبا 5دقیقه زدم.

    تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کردم یعنی یکی را کاملا زدم حدود 1 دقیقه بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کردم و 1 دقیقه زدم.بعد وانیل وماست رو اضافه کرده 1 دقیقه با  همزن زدم.بعد آردو بکینگ پودر و نمک  را که 3 بار الک کرده بودم رو تو  چند مرحله به مواد اضافه کرده وبا لیسک هم زدم بعد، یک سوم مواد را جدا کردم و کاکائو و نسکافه رو با مقدار خیلی کم آب( تقریبا 3 ق غ) رقیق کردم وبه 1/3 مواد که کنار گذاشته بودم اضافه کردم و کاملا با لیسک مخلوط کردم.

     قالب پاند کیک ( قالب لوف ) رو با کاغذ روغنی پوشوندم . از مواد سفید یک لایه ریختم و صاف کردم بعد لایه قهوه ای رو وسط مایه سفید ریختم، (مواد قهوه ای وسط باید  قرار بگیره )

    بعد دوباره روی مواد قهوه ای مایه سفید  رنگ رو ریختم طوری که لایه قهوه ای رو بپوشونه.

    داخل فر 180درجه به مدت 60 دقیقه قرار دادم.

    بعد از اینکه کیک یه کم خنک شد روی یه ظرف برگردوندم و کاغذشو در آوردم و دوباره توی ظرف سرو گذاشتم  ویه قاشق عسل رو با یه قاشق آبجوش رقیق کردم وبا قاشق روی کیک ریختم ...

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان