خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کیک تیرامیسو

    ۴عدد تخم مرغ 

    ۱لیوان ارد و۱لیوان شکر

    ۳قاشق غذا خوری پودر کاکائو 

    ۱قمخ پر بیکینگ پودر

    مقداری وانیل

    موادروی کیک

    ۱لیتر شیر وزرده ۱تخم مرغ

    ۷قاشق غذا خوری ارد

    ۲۵۰گرم پنیر ماسکارپونه

    کمی وانیل 

    ۱لیوان شکر

     برای خیس کردن کیک 

    ۱ق مربا خوری پر قهوه یا نسکافه

    ۱/۵لیوان اب 

    ۳ق غذا خوری شکر

    تخم مرغ وشکر را خوب باهمزن میزنیم وبعدارد کاکائو وبیکینگ پودر الک شده را ریخته ومخلوط کرده دراخر وانیل را اضافه کنید درظرف پیرکس که روغن کمی زده ایم ریخته درفرگرم۱۸۰درجه حدود ۳۵نا۴۰دقیقه پخته برای خنک شدن کنار بگذارید دراین فاصله ارد شیر زرده تخم مرغ وشکر رادرظرفی ریخته مخلوط کنید تاصاف شود سپس روی حرارت گذاشته مرتب هم بزنید تا غلیظ شود وبعد وانیل راریخته باحرارت کم حدود۳دقیقه دیگر هم زده از اتش بردارید وماسکارپونه را ریخته خوب باهمزن بزنید از طرفی قهوه وشکر وشیر را در ظرفی ریخته جوشانیده کیک که پخت کمی از گرما افتاد دوقسمت کرده با قهوه جوشیده روی قسمت اول را خوب خیس کنید واز کرم سرد شده روی ان مالیده کمی پودر کاکائو پاشیده قسمت دوم راروی ان گذاشته ومجدد باقهوه خیس کرده وکرم میزنیم ودراخر روی کرم را باشکوفه پر کرده روی شکوفه ها پودر کاکائو میپاشیم وچند ساعت دریخچال گذاشته وبعد برش میزنیم. 

    نكته: ميتوان بجاي ٧ قاشق غذاخوری ارد از ٣ قاشق ارد استفاده كرد و پنير را دوبرابر کرد

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان