خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    چيز كيك ليمويي 

    دستپخت خانوم کارگر 

    شیر غلیظ : 400 گرم

    بیسکویت گندمی سبوس دار : 140 گرم

    پنیر خامه‎ای : 60گرم

    زرده تخم مرغ بزرگ : 1 عدد

    پوست لیمو ترش رنده شده : ½1 قاشق چای‎خوری

    پوست پرتقال رنده شده : ½1 قاشق چای‎خوری

    آب لیمو تازه : 7 قاشق سوپ‎خوری

    کره : 4 قاشق سوپ‎خوری

    شکر قهوه ای : 3 قاشق سوپ‎خوری

    آب پرتقال تازه : یک قاشق سوپ‎خوری

    نمک : ½ قاشق چای‎خوری

     

    طرز تهیه چیز کیک لیموئی

     

    برای درست کردن کراست چیزکیک نیاز است تا بیسکویت‎ها را حدود 10 ثانیه در غذاساز بریزیم تا خرد و به اندازه ¼ یک پیمانه پودر بیسکویت شوند. هر نوع بیسکویت ساده‎ای که در خانه داریم برای درست کردن کراست خوب است. فقط باید توجه داشته باشیم که بیسکویت های کرم دار کره کمتری نیاز دارند.

    شکر و نمک را اضافه کرده و دوباره بیسکویت‎ها را برای 10 ثانیه خرد می‎کنیم تا ترکیب شوند. اگر دانه‎های درشت شکر را مشاهده کردیم، آنها را از بین مواد جدا می‎کنیم.

    کره را بر روی بیسکویت‎ها ریخته، مجددا غذاساز را روشن می‎کنیم تا پودر بیسکویت کاملا نم‎دار شود.

    پودر بیسکویت را محکم و یک‎دست بر روی کف قالب مربعی 20 سانتی متری پهن می کنیم تا یکدست شود؛ سپس برای 18 تا 20 دقیقه درون فر با دمای 160 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا عسلی رنگ شود. سپس مشغول تهیه محتویات پنیری چیزکیک می شویم.

    پوست پرتقال و لیمو ترش را رنده می‎کنیم. پنیر خامه‎ای را برای 1 ساعت در دمای اتاق می‎گذاریم تا دمایی متعادل پیدا کند.

    برای تهیه مواد اصلی چیزکیک، پنیر خامه‎ای را همراه با پوست مرکبات و نمک، داخل کاسه‎ای متوسط هم می‎زنیم تا نرم و ملایم شده، کاملا ترکیب و مانند خامه شود.

    شیر غلیظ شده را اضافه می‎کنیم، هم می‎زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند و هیچ تکه درشتی از پنیر خامه‎ای دیده نشود.

    زرده تخم‎مرغ را هم زده و بعد اضافه می‎کنیم، مانند قبل هم می‎زنیم و بعد آب مرکبات را اضافه می‎کنیم. با ملایمت هم می‎زنیم تا مخلوط  کمی غلیظ خواهد شود.

    کراست  چیزکیک را از فر خارج کرده و می گذاریم سرد شود. مواد اصلی را بر روی کراست می ریزیم و  15 تا 20 دقیقه داخل فر 160 درجه که از قبل گرم شده قرار می‎دهیم تا مواد خود را گرفته، و از سمت کناره‎ها کم کم به طرف مرکز کشیده شوند.

    بعد از این زمان قالب را از فر خارج می‎کنیم و می گذاریم خنک شود. از 1 ساعت الی 1 ساعت و نیم زمان نیاز است.

    سطح چیزکیک را با فویل پوشانده، حداقل تا 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.

    در نهایت چیزکیک شما آماده است آن را  برش زده و سرو کنید.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان