قلبک_عسلی
آرد / 225 گرم (2 پيمانه)
بيكينگ پودر / يك قاشق مرباخوري
نمك / يك چهارم قاشق مرباخوري
مارگارين يا روغن جامد / 25 گرم (2 قاشق غذاخوري)
آب گرم / 175 ميلي ليتر (سه چهارم پيمانه)
روغن / براي سرخ كردن
عسل / به ميزان لازم
دارچين / يك قاشق مرباخوري
آرد، بيكينگ پودر و نمك را در كاسه اي الك كنيد، سپس روغن را با آن مخلوط كنيد تا شبيه خرده نان شود. آب را كم كم به مواد اضافه كنيد تا خمير شده و به دست نچسبد. اين خمير را داخل كيسه فريزر به مدت يك ساعت در دماي محيط استراحت دهيد. روغن را داغ كنيد. خمير را نازك پهن كرده و از آن مربع هايي 2/5 سانتي متري ببريد و در روغن سرخ كنيد. سپس روي دستمال كاغذي آشپزخانه بگذاريد تا روغن زيادي آن گرفته شود. سپس در ظرف چيده و روي آن عسل بريزيد و در آخر دارچين پاشيده سرو كنيد.
نکته
1. هرچه نازکتر باشه ضخامت قالب زدنتون ،ترد تر و پفی تر میشه
3. و گاهی اوقات به جای آب گرم از شیر استفاده میکنم .
4. خیلی راحت و با مواد خیلی ساده است امتحان کنید.
5. وقتی قالب زدین بعد 3 دقیقه بندازیدش تو روغن به نظرم پفش بیشتر میشه.
6. دقت کنید بالشتکها و شهدتون نباید زیاد داغ باشه ..باید بزارید کمی از اون داغیش بیفته بعد بالشتکها را توی شهد بزارید وگرنه خمیر میشه