خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه شيرينى بیسکوئیت 

    ارد   دو پیمانه 

    کره 100 گرم 

    پودر قند نصف پیمانه 

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری 

    تخم مرغ کامل  یک عدد 

    هل یک چهارم قاشق چایخوری 

    کره را با پودر قند میزانیم تا پوک و شیریی رنگ بشه بعد یک عدد تخم‌مرغ و وانیل و هل را اضافه می کنیم چند دقیقه میزنیم تا خوب میکس بشه بعد ارد الک شده را کم کم اضافه میکنیم تا جای که خمیر به دست نچسبه مواظب باشید ارد اضافی هم به خمیر ندید خودتان باید متوجه باشید که چقدر باید ارد بزنید چون تخم مرغ ها وزن متفاوت دارند به نسبت ارد باید زد یکم که خمیر به دست نچسبه و لطیف هم باشه کافی 

    نکته توی این دستور بكينگ پودر استفاده نمی شه اصلا لازم نیست 

    موقع قالب زدن باید روی کاغذ روغنی باز کنید و قالب بزنید که موقع گذاشتن. توی سینی فر به مشکل بر نخورید یا موقع قالب زدن یکم قالب را به چپ و راست حرکت ملایم دهید و خمیر دور قالب را جدا کنید بعد یکم قالب را روی سطح کار حرکت دهید تا خمیر قالب زده شده داخل قالب بمانه بعد بردارید داخل سینی فر منتقل کنید و انجا بزارید خیلی راحت این ها را گفتم چون خیلی ها مشکل دارند برای قالب زدن و انتقال بیسکوئیت به داخل سینی.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان