طرز تهیه شيرينى بیسکوئیت
ارد دو پیمانه
کره 100 گرم
پودر قند نصف پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ کامل یک عدد
هل یک چهارم قاشق چایخوری
کره را با پودر قند میزانیم تا پوک و شیریی رنگ بشه بعد یک عدد تخممرغ و وانیل و هل را اضافه می کنیم چند دقیقه میزنیم تا خوب میکس بشه بعد ارد الک شده را کم کم اضافه میکنیم تا جای که خمیر به دست نچسبه مواظب باشید ارد اضافی هم به خمیر ندید خودتان باید متوجه باشید که چقدر باید ارد بزنید چون تخم مرغ ها وزن متفاوت دارند به نسبت ارد باید زد یکم که خمیر به دست نچسبه و لطیف هم باشه کافی
نکته توی این دستور بكينگ پودر استفاده نمی شه اصلا لازم نیست
موقع قالب زدن باید روی کاغذ روغنی باز کنید و قالب بزنید که موقع گذاشتن. توی سینی فر به مشکل بر نخورید یا موقع قالب زدن یکم قالب را به چپ و راست حرکت ملایم دهید و خمیر دور قالب را جدا کنید بعد یکم قالب را روی سطح کار حرکت دهید تا خمیر قالب زده شده داخل قالب بمانه بعد بردارید داخل سینی فر منتقل کنید و انجا بزارید خیلی راحت این ها را گفتم چون خیلی ها مشکل دارند برای قالب زدن و انتقال بیسکوئیت به داخل سینی.