کوکی ابروبادی ویژه نوروز
صد گرم کره آب شده در دمای محیط
+ نصف لیوان و دو ق غ پودرقند + نصف لیوان پودر نشاسته ذرت
+ یک لیوان و دو ق غ سرخالی آرد سفید
+ یک ق چ سرخالی وانیل
+ یک ق چ سرخالی بکینگ پود
ر + یک تخم مرغ درشت
، همه را با دست مخلوط کنید تا خمیر به دست بیاید(اصلا ورز ندهید) اگر احساس کردید که مواد خیلی خشکه اصلا نگران نباشید کمی بیشتر مخلوط کنید خمیر به دست میاید ، خمیر را نصف کرده و به نصف آن یک ق غ پودر کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید با دست ، سپس همه خمیرها را قلقلی ریز کرده اندازه فندق و بعد دوتا قلقلی سفید و دو تا قلقلی کاکائویی کف دست گذاشته و با هم یک قلقلی بزرگتر درست کنید و خوب گرد کنید تا با هم میکس بشن و از هم جدا نشن ، میتونید هر بار به حالت مختلفی گردشون کنید تا شکلهای خوشگلی به دست بیاد ، بعد کوکی هارو توی سینی فر چیده و توی فر که از ده دقیقه تا یک ربع قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ربع قرار بدهید . بعد از یک ربع فر رو خاموش کنید و اجازه بدین کوکی ها توی همون فر بمونه و سرد سرد بشه و بعد توی ظرف دربدار بچینید ، خیلی خوشمزست طعمش مثل های بای هست ولی بسی خوشمزه تر . درست کنید و لذت ببرید ، نوش جان/لیلا
پی نوشت : نیازی به چرب کردن سینی فر و کاغذ روغنی نیست .