خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    قطاب

    مواد لازم:

    شیر:نصف پیمانه

    آرد: 200 گرم

    زرده تخم مرغ:1 عدد

    بیکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری

    روغن مایع :4 قاشق غذاخوری

    پودر گردو یا پسته :1 پیمانه

    پودر شکر: نصف پیمانه

    هل یا دارچین:1 قاشق چایخوری

    گلاب:به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا زرده تخم مرغ را با چنگال زده  و سپس شیر به دمای محیط رسیده   به همراه روغن مایع و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و با چنگال هم میزنیم.

    آرد را کم کم اضافه میکنیم و با چنگال هم میزنیم تا زمانی که احساس شود میتوان با دست خمیر را ورز دهیم.

    با دست خمیر را کمی ورز میدهیم و درون کیسه ایی گذاشته و به مدت دو ساعت در یخچال می گذاریم.

    برای مواد میانی قطاب اگر از پودر گردو استفاده کنیم به آن پودر قند و پودر دارچین میافزائیم .اگر تمایل به استفاده از پودر پسته داریم به آن پودر هل  و پودر قند اضافه میکنیم.بعد از این انتخاب به پودر مان  گلاب میافزائیم.

    خمیر را بعد از سپری شدن دو ساعت از یخچال در آورده با وردنه باز کرده و به اندازه دایره کوچکی از خمیر را برداشته مواد میانی را در آن قرار داده و سپس سرخ میکنیم .

    بعد از سرخ شدن در پودر قند غلتانده و با پودر پسته تزئین میکنیم.

    نکته :

    در صورت اینکه بخواهید در فر قرار دهید در سینی فر گذاشته با درجه 175به مدت 15دقیقه قرار میدهیم.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان