خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه بیسکویت دارچینی در خانه

    مواد لازم- روغن جامد: دو فنجان، آرد: دو پیمانه، پودر شکر: دو فنجان، تخم‌مرغ: دو عدد، جوش شیرین و دارچین: از هر کدام یک قاشق چایخوری.

    طرز تهیه:

    ابتدا پودر شکر و روغن جامد را در یک ظرف بریزید و با همزن آن‌قدر بزنید تا کرم رنگ شود. تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه بشکنید و همچنان با همزن مخلوط کنید که یکدست شود. جوش‌شیرین و دارچین را هم با آرد مخلوط و دو بار الک کنید. پس از آن آرد را کم‌کم اضافه و با دست مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیری لطیف حاصل شود و به دست نچسبد. روی سطحی صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه نازک باز کنید. آن را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید. فر را از قبل گرم کنید. سینی را در طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید و سپس بیرون آورده و در ظرف مناسبی بگذارید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان