خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۱۷   ۱۳۹۵/۳/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه نان_کروسان

    مواد اولیه : 

    آرد         یک و ۲/۳  پیمانه 

    شکر        ۲ قاشق غذاخوری 

    شیر      ۱/۴ لیوان 

    خمیر مایه فوری        ۱ قاشق چایخوری 

    آب ولرم      ۱/۴   لیوان 

    کره       ۱۵۰ گرم 

    زرده ی تخم مرغ      ۲عدد 

    نمک       ۱/۴    قاشق چایخوری 

    شکلات چیپسی یا نوتلا     مقداری 

    طرز تهیه با چاشنیِ لبخند : 😊

    خمیر مایه ، آب ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند باقیمانده ی شکر و نمک و شیر ، ۵۰ گرم کره را در داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شده و کره ذوب شود سپس داخل کاسه ای بریزید و آرد را به آن اضافه کنید کمی هم بزنید سپس خمیر مایه را نیز اضافه کنید و خوب با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید خمیر را ۵ دقیقه ورز دهید ، بعد به شکل توپ در بیاورید و داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود  ؛ سپس روی روی کاسه را با فویل یا نایلون بپوشانید و ۲ ساعت خمیر را در یخچال استراحت دهید ....

    ۱۰۰ گرم کره ی باقی مانده را روی کاغذ روغنی با فویل یا فویل به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید و داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود ....

    روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید کره سرد را در مرکز قرار دهید لبه های خمیر را چند تا بزنید و روی هم بیاورید تا اندازه اش ۱/۴ شود ...

    خمیر را پس از تا زدن ۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید ، خمیر را از یخچال خارج کنید و با وردنه روی آن بکشید تا پهن شود (دقت کنید کره از خمیر بیرون نزند ) و مجدد تا بزنید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید ، این کار را چند بار انجام دهید تا کره به لایه های خمیر نفوذ کند ...

    در مرحله ی آخر میتوانید خمیر را داخل کیسه فریزر بسته بندی کنید و یک شب داخل یخچال قرار دهید ... پس ار استراحت نهایی خمیر را روی سطح کار نازک پهن کنید و بشکل مثلث و کمی نوتلا قسمت بالایی خمیر گذاشته و به سمت باریک آن به آرامی رول میکنیم ...

    خمیرهای آماده شده را داخل سینی فر با فاصله قرار دهید و ۲ ساعت داخل فر خاموش به آنها استراحت دهید تا حجم خمیرها دو برابر شود ...

    زرده ی تخم مرغ را با کمی شیر یا آب رقیق کنید و روی خمیرها بزنید ( میتوانید روی خمیر ها را کمی شکر بپاشید ) سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا نان ها طلایی شوند ... 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان